KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Dahua achiziționează Lorex de la FLIR pentru 29 de milioane de dolari

dahua-achizitioneaza-lorex-de-la-flir-pentru-29-de-milioane-de-dolariFLIR a anunțat că a vândut subsidiara care producea produse de securitate pentru companiile mici și mijlocii. Lorex a fost achiziționat de Dahua cu 29 de milioane de dolari.

Marți, 06 februarie 2018, FLIR a anunțat că a vândut Lorex cu 29 de milioane de dolari. FLIR a spus că subsidiara cu sediul în Canada a generat 140 de milioane de dolari în 2017, scrie securitysale.com.

Președintele și CEO-ul FLIR, Jim Cannon, a declarat că această afacere nu se mai potrivea strategiei companiei de a construi soluții de securitate inteligente complete care se bazează pe mai multe lungimi de undă.

Conform Dahua, Lorex va continua să funcționeze autonom, creând o legătură puternică cu vânzătorii din America de Nord pentru Dahua.

Achiziția efectuată de Dahua implică peste 100 de produse destinate consumatorilor și companiilor mici și mijlocii, încluzând trei mărci Lorex, Digimerge și FLIR, conform securityinfowatch.com.

FLIR a achiziționat Lorex la asfârșitul lui 2012 cu 59 de milioane de dolari canadieni. Achiziția a făcut parte dintr-un efort de a face imaginile cu termoviziune mai accesibile pentru mai mulți clienți.

 

 

 

Powered by Bullraider.com