KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Hanwha Techwin a prezentat un nou sistem de video management

hanwha-techwin-a-prezentat-un-nou-sistem-de-video-managementHanwha Techwin America, furnizor global de soluții de supraveghere video IP și analog, a lansat un nou sistem de video management, luna trecută.

Luna trecută, Hanwha Techwin America, furnizor global de soluții de supraveghere video IP și analog, a anunțat lansarea Wisenet WAVE, un nous sistem de video management cu funcții avansate și analiză video unice camerelor Hanwha, conform securityinfowatch.com.

Wisenet WAVE este destinat clienților care vor o soluție de supraveghere video cuprinzătoare, usor de folosit și personalizat pentru orice tip de platformă. WAVE poate fi folosită cu ușurință pentru a profita de funcțiile avansate ale camerelor video printre care se numără analiza video inteligentă, statistică inteligentă de marketing și clasificări ale sunetelor. WAVE este conformă cu standardele ONVIF, ceea ce permite folosirea împreună cu multe alte dispozitive ce respectă standardele ONVIF.

Conform celor de la Hanwha Techwin, WAVE este destinat multor aplicații precum cele de retail și educație deoarece este ușor de folosit și poate evolua pe viitor.

Se spune că WAVE VMS oferă noi puteri camerelor IP de la Hanwha prin folosirea funcțiilor avansate, scrie campussafetymagazine.com.

Aplicația pentru mobil, numită Wisenet WAVE, permite utilizatorilor să vadă, să caute și să controleze camerele IP opentru a răspunde repede la orice incidente de pe dispozitivul inteligent care folosește Wi-Fi sau date mobile.

Hanwha a creat și WAVE Sync, un serviciu cloud ce folosește Amazon Web Services pentru a permite accesul de la distanță la unul sau mai multe sisteme Wisenet WAVE.

Odată ce sistemul Wisenet WAVE este legat la WAVE Sync, utilizatorii pot împărtăși imaginile de la distanță.

Wisenet WAVE poate fi folosit cu sisteme de operare diverse ca Windows și Linux Ubuntu pentru server și Windows, Linux Ubuntu și macOS de la Apple pentru aplicațiile de client. Aplicațiile mobile pot fi instalate pe iOS, Android și pot fi create și ca pagini web.

Powered by Bullraider.com