KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Un departament de poliție din SUA a fost premiat pentru buna gestionare a alarmelor

un-departament-de-politie-din-sua-a-fost-premiat-pentru-buna-gestionare-a-alarmelorPoliția din orașul Atlanta, din SUA, a fost prmiată pentru excelența de care a dat dovadă în administrarea alarmelor.

Security Industry Alarm Coalition a premiat departamentul de poliție din orașul Atlanta, SUA, pentru excelența în administrarea alarmelor, în cadrul unei reuniuni a polițiștilor, conform securityinfowatch.com.

Polițiștii au urmat un model al Asociației șefilor de poliție din statul Giorgia pentru a reduce cu 56,9% apelurile pentru alarme în ultimii patru ani, reducând intervenția în cazul alarmelor de 65.000 de apeluri anual, la 28.000 de apeluri, o reducere cu 37.000 a alarmelor.

Reducere numărului de polițiști trimiși în teren pentru a se ocupa de alarme este una semnificativă și permite poliției să se implice în inițiative suplimentare destinate prevenirii infracțiunilor și ajutării comunității. Implementarea programului de alarmare s-a făcut cu ajutorul Asociației șefilor de poliție din statul Giorgia care au creat un comitet care se ocupă de administrarea alarmelor.

În septembrie 2017, o suburbie a orașului Atlanta a aprobat un decret prin care plata amenzilor pentru alarme false ar reveni în sarcina companiilor de securitate care le instalează, conform securityportal.ro.

Decretul a fost aprobat de membrii consiliului suburbiei Sandy Springs chiar dacă a avut loc o dezbatere cu reprezentanții companiilor care furnizează sisteme de alarmare. Noul decret de lege a intrat în vigoare la 1 septembrie și sistemul de amendare ar fi intrat în vigoare la 1 octombrie.

Powered by Bullraider.com