KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

OnSSI creează un parteneriat pentru integrarea îmbunătățită a recunoașterii plăcuței de înmatriculare

onssi-creeaza-un-parteneriat-pentru-integrarea-imbunatatita-a-recunoasterii-placutei-de-inmatriculareOnSSI a anunțat un parteneriat pentru integrarea îmbunătățită a recunoașterii plăcuței de înmatriculare cu Vaxtor Corporation.

Parteneriatul permite integrarea analizei avansate a recunoașterii plăcuței de înmatriculare în platforma Ocularis a OnSSI, relatează sourcesecurity.com.

Cu această integrare a analizei, Ocularis poate recunoaște, înregistra și arhiva informații legate de plăcuțe de înmatriculare, trenuri, colete și altele.

Ken LaMarca, vicepreședinte al departamentului de vânzări și marketing al OnSSI, spune că „parteneriatul cu Vaxtor permite Ocularis să ofere o gamă largă de informații de securitate și operare pentru a răspunde diferitelor provocări de pe piețele de transport și marketing. Noile parteneriate și cele în curs de dezvoltare cu furnizorii de tehnologie top vor continua să le ofere profesioniștilor din industrie cele mai bune funcții de securitate, precum și noi surse de informații pentru business pe care le pot folosi pentru a îmbunătății operațiile pe mai departe.”

Soluțiile de analiză video ale Vaxtor sunt folosite în peste 200 de țări. Analiza video oferită permite recunoașterea cu acuratețe a literelor, numerelor și simbolurilor care sun plasate pe verticală sau pe orizontală. Recunoașterea plăcuței de înmatriculare nu presupune doar înrgistrarea codului unic ci și a anului de fabricație și a modelului vehiculului, conform securityinfowatch.com.

Software-ul de analiza al Vaxtor Corporation nu este doar pentru recunoașterea automată a plăcuței de înmatriculare, fiind folosită și tehnologia Optical Character Recognition. Software-ul este destinat industriei de securitate sau pentru alte sisteme de monitorizare și detecție. Soluțiile create de Vaxtor sunt dinamice, de încredere și pot fi dezvoltate pe parcurs, pentru multe industrii și medii în care sunt folosite.

Ocularis de la OnSSI are trei modele care se adresează organizațiilor cu mai multe subsidiare, organizațiilor IT și companiilor mari care au nevoie de o monitoare extinsă a control accesului. Acestea se numesc: Professional, Enterprise și Ultimate.

Powered by Bullraider.com