KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Inițiativa 'Cactus Concept' axată pe securitatea cibernetică în supravegherea video

initiativa-cactus-concept-axata-pe-securitatea-cibernetica-in-supravegherea-videoMobotix, furnizor de top de sisteme de supraveghere video, a anunțat o creștere a importanței securității cibernetice prin implementarea "MOBOTIX Cactus Concept."

Acest concept dorește să ofere o abordare cuprinzătoare pentru protejarea produselor Mobotix împotriva amenințărilor cibernetice împreună cu informații și instrumente care să ajute clienții și partenerii să construiască și să mențină în siguranță mediile de supraveghere video și control acces, scrie securityinfowatch.com.

Obiectivul conecptului denumit Cactus este implementarea unei campanii multimedia de securitate cibernetică pentru a crește conștientizarea în rândul potențialilor clienți și a celor deja existenți cu privire la importanța securității sistemeleor de supraveghere video de rețea și modul în care organizațiile se pot proteja cu ajutorul unor soluții eficiente ca cost și inteligente. Criptarea de la un capăt la celălalt fără excepții este necesară, de la sursa imaginilor la cablul de date și prin intermediul sistemului de management video de pe computerul utilizatorului. Ca un cactus care este acoperit peste tot de țepi, toate modulele sistemului Mobotix au țepi digitali care să le protejeze de acces neautorizat.

Pentru a asigura cel mai înalt nivel de securitate, Mobotix folosește serviciile SySS, o companie independentă foarte bine privită din domeniul testării securității care analizează securitatea hardware și cea software a unui sistem, scrie securityinformed.com.

Mobitix este încrezătoare în 'Cactus Concept' că acesta protejează fiecare element de design, producție și operare ale fiecărui dispozitiv împreună cu o criptare de la un capăt la celălalt a întregului ciclu de folosire și administrare.

 

 

 

Powered by Bullraider.com