KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Hikvision și Eagle Eye Networks au lansat o soluție de securitate pentru școlile din Texas

hikvision-si-eagle-eye-networks-au-lansat-o-solutie-de-securitate-pentru-scolile-din-texasHikvision și Eagle Eye Networks au lansat împreună o soluție de securitate pentru școlile din Texas, SUA, care trebuie să îndeplinească cerințele unui nou proiect de lege al senatului din acest stat.

O nouă lege dată de senatul statului Texas din SUA prevede ca studenți, părinții și personalul din școli trebuie să se afle în siguranță imediat în aceste instituții folosind una sau mai multe soluții de securitate, conform newswire.ca.

Hikvision și Eagle Eye Networks au creat un parteneriat pentru a se adresa nevoilor acestol școli din statul Texas. Sistemul creat de cele două companii este numită SB-507 și combină Sistemul de video management Cloud Security Camera de la Eagle Eye și camerele IP ale Hikvision.

Acesta include stocare video și audio timp de 30 de zile, împărtășirea de imagini video de pe un dispozitiv conectat la internet, aplicație pe mobil pentru vizionarea imaginilor live, securitate cibernetică, camere video IP de înaltă rezoluție, permisiuni restrictive, instalare ușoară și alerte personalizabile.

Sistemul de supraveghere video Hikvision este folosit deja de una dintre marile școli din Texas și se așteaptă ca și alte școli să îl adopte. Sistemul este ușor de folosit, conform securityinfowatch.com.

Hikvision este furnizor de top de inteligență artificială, machine learning, robotică și alte noi tehnologii și cel mai mai mare producător de servicii și produse de spraveghere video din lume, în timp ce Eagle Eye Networks este lider global pe piața de soluții de supraveghere video în cloud.

 

 

 

Powered by Bullraider.com