KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Experți care au lucrat la Apple și Dropcam lansează o cameră de securitate pentru mașină

experti-care-au-lucrat-la-apple-si-dropcam-lanseaza-o-camera-de-securitate-pentru-masinaOwl, o companie din Palo Alto, California, SUA, fondată de veterani ai iPhone, Hololens al Microsoft și Dropcam a lansat o cameră de securitate pentru mașină.

Andy Hodge, fost lider de producție al Apple și director executiv al Dropcam, și Nathan Ackerman, directorul de dezvoltare al HoloLens în cadrul Microsoft, au fondat împreună compania Owl, scrie techcrunch.com.

Camera cu două fețe creată de Owl se conectează la portul diagnosticării la bord a vehiculelor (OBD) - fiecare mașină construită după 1996 are unul - și în doar câteva minute poate fi setată. Odată conectată, camera poate fi accesată oricând de pe aplicația mobilă a Owl.

Camera este mereu pornită, ceea ce înseamnă că poate înregistra accidentele de mașină, spargerile și oamenii care avariază mașina parcată. Dacă Owl detectează un accident, salvează imaginile video automat pe telefon, inclusiv cele zece secunde dinainte și de după producerea accidentului.

În plus, camera video va înregistra și momentele în care șoferul este oprit în trafic de poliție.

Owl Car Cam este o cameră de securitate care poate înregistra și momentele ciudate sau haioase care au loc când conducem. Car Cam, are două camere, una orientată spre interiorul mașini iar alta orientată spre exterior. Camera poate stoca imagini video timp de 24 de ore, trimite alerte pe telefon dacă se întâmplă ceva și permite utilizatorilor să împărtășească clipurile video prin intermediul aplicației pentru telefon, scrie fortune.com.

Owl a fost fodată pe ideea că imaginile video, senzorii și software-ul inteligent pot ajuta oamenii să se ocupă de evenimente care contează în viața reală. Inițial compania s-a axat pe crearea unui produs d securitate pentru acasă, conform lui Andy Hodge. El povestește că au făcut o listă cu riscurile cele mai mari pentru oameni și și-au dat seama că mașina este la fel de importantă.

Owl Car Cam  are două camere HD, radio, WiFi, Bluetooth, GPS, ecran tactil, un procesor puternic, difuzoare, microfoane și semnalizator de securitate și lumini care se aprind atunci când cineva încearcă să spargă mașina.

 

 

 

Powered by Bullraider.com