KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Ring lansează noi camere de securitate și iluminare LED

ring-lanseaza-noi-camere-de-securitate-si-iluminare-ledRing a venit la CES 2018 cu noi produse de securitate: soluții pentru iluminare si o nouă cameră de securitate.

Ring a venit la CES 2018 cu o nouă versiune a camerei de securitate Stick Up Cam și a Stick Up Cam Elite cu funcții îmbunătățite. Produsele de iluminare prezentate sunt rezultatul achiziției companiei Mr. Beams, dedicată creării de LED-uri conectate pentru folosirea pe alei ca proiectoare în zonele aflate la exterior, scrie techcrunch.com.

Noua Stick Up Cam de la Ring poate funcționa în spații închise dar și în afara clădirilor, cu un înveliș care face față oricărui tip de vreme și folosește o baterie reâncărcabilă încorporată. Camera poate folosi panoul solar de la Ring pentru a reâncărca bateriile. Are o rezoluție video de 1080p HD. Permite o comunicare în două direcție datorită difuzorului și microfonului încorporate. Are și un senzor infraroșu pasiv pentru detectarea mișcării.

Versiunea Elite adaugă conexiunea de tip Power of Ethernet (PoE) precum și opțiunea de conectare la internet cu și făr fir. Camerea poate fi folosită la interior și la exterior, în funcție de nevoi.

LED-urile Ring Beams pot funcționa cu ușurință împreună cu dispozitivele Ring deja existente, incluzând camerele de securitate și soneria video de la Ring.

Având în vedere că prima generație de camere video ale Ring semănau foarte mult cu soneria video, daor că nu aveau buton de sunat, noile camere lansate acum sunt mult mai netede și mici, conform engadget.com.

Versiunea Elite a camerei are și sensori de detecție a mișcării mai avansați.

Iluminarea grădinii devine mai axată pe securitate. LED-urile puse la dispoziție de Ring se activează la detectarea mișcării.

 

 

 

Powered by Bullraider.com