KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

O aplicație de mobil permite conectarea la camera de securitate a vecinului

o-aplicatie-de-mobil-permite-conectarea-la-camera-de-securitate-a-vecinuluiStreety este o nouă aplicație de mobil care permite împărtășirea imaginilor de la camerele de securitate de exterior cu vecinii pentru ca mai mulți oameni să poată monitoriza ce se întâmplă.

Streety este o nouă aplicație a furnizorului de securitate Vivint. Persoanele care folosesc sistemele de securitate de la Vivint vor putea împărtăși imaginile video de la camerele de exterior cu vecinii, care vor putea să le vadă în timp real și să posteze mesaje pentru ceilalți. Ar putea cere și vizionare înregistrărilor în cazul în care vor să descopere cine le-a lovit mașina în urmă cu câteva ore, scrie theverge.com.

Vivint activează această funcție doar pentru camerele de exterior, nu și pentru cele de interior, iar împărtășirea imaginilor are o distanță limită de 274 de metri pătrați. Asta nu este o distanță foarte mare, ceea ce ar putea restricționa utilitatea acestei funcții. Într-un cartier dens poate acoperi multe locuințe, dar într-o suburbie mai spațioasă ar putea include doar câteva case în orice direcție. Asta nu ar putea ajuta dacă vrei să vezi imaginile unei camere care se află mai departe pe stradă.

Cei care vor să vadă imaginile video de la camera unui vecin trebuie să primească permisiunea propietarului înainte să vadă imaginile.

Streety a fost prezentată pentru prima dată la CES 2018. Aplicația vrea să extindă securitatea casei la asigurarea securității în intregul cartier, scrie digitaltrends.com.

Iată cum funcționează: cei care folosesc Streety se pot conecta la camerele de securitate ale vecinilor sau pot permite acestora să se conecteze la camerele lor dacă se află la o distanță de 274 de metri în orice direcție. Toate datele despre fiecare persoană sunt ascunse doar de un avatar până când există o conexiune între cele două părți, în mod asemănător cu platformele de social media. După crearea legăturii, poți decide dacă vrei să le permiți vecinilor să acceseze una sau toate camerele tot timpul, uneori sau deloc. Poți cere și vizionarea unor înregistrări dintr-o anumită perioadă de timp.

Aplicația va fi disponibilă în luna martie pentru aproape oricine din Statele Unite sau Canada, chiar dacă sunt sau nu clienți Vivint sau dețin o cameră de securitate. Cei care au o cameră de securitate de la alt producător pot opta și ei pentru a împărtăși imagini în rețeaua Streety.

Aplicația a fost testată cu succes în câteva cartiere din Las Vegas, Salt Lake City, și Tampa, Florida: un hoț de mașini a fost identificat în Las Vegas după ce imaginile video au fost colectate prin intermediul aplicației.

 

 

 

Powered by Bullraider.com