KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Amazon a achiziționat Blink, un producător de camere de securitate

amazon-a-achizitionat-blink-un-producator-de-camere-de-securitateAmazon a achiziționat Blink, o companie producătoare de camere de securitate și sonerii video fără fir, la sfârștul anului trecut.

Achiziția subliniază ambițiile de creștere în domeniul dispozitivelor conectate la internet pentru acasă a Amazon, conform fortune.com.

Pe lângă camera de securitate, cei de la Blink au mai creat o sonerie video care permite propietarului să se uite pe smartphone pentru a vedea în timp real cine este în fața ușii.

Detaliile legate de această achiziție nu au fost făcute publice.

Camerele de securitate produse de Blink, introduse pentru prima oară în 2016, sunt cunoscute pentru ușurința cu care pot fi instalate și pentru că nu au nevoie de fir deoarece funcționează pe baterii. Și soneria video este alimentată de baterii.

Amazon a intrat pe piața dispozitivelor inteligente pentru casă în 2014 cu difuzorul inteligent Echo, care se bazează pe recunoașterea vocii pentru a răspunde la întrebări și pentru a executa comenzi. În 2017, Amazon și-a extins oferta cu o cameră de securitate, numită Cloud Cam, care face parte din Amazon Key, o încuietoare conectată la internet care permite curierilor companiei să intre în casă pentru a lăsa coletele când propietarul nu este acasă.

Produsele Blink sunt compatibile cu difuzorul inteligent Echo al Amazon. Achiziția ar putea ajuta Amazon să concureze cu seria de camere de securitate pentru acasa Nest a Google. Blink ar mai putea ajuta Amazon să își îmbunătătțească sistemul de livrare a coletelor în casă, care momentan nu funcționează împreună cu un sistem de alarmare, scrie cnbc.com.

 

 

 

Powered by Bullraider.com