KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Previziunile legate de supravegherea video în 2018

previziunile-legate-de-supravegherea-video-in-2018Inteligența artificială, analiza video și alte sisteme automatizate vor fi adoptate mai mult în 2018 în domeniul supravegherii video.

În zilele noastre, industria de securitate colectează foarte multe informații, iar limita atenției umane pentru a căuta eficient printre ele este atinsă. Prin urmare, cererea pentru analiza video crește la nivel global și s-ar putea aunge ca toate sistemele de supraveghere video să folosescă analiza video, conform sourcesecurity.com.

Pe măsură ce din ce în ce mai multe dispozitive se conectează la internet, felul în care gândim și interacționăm cu sistemele de securitate va continua să evolueze în toate domeniile și piețele. Tehnologia unutăților de procesare grafică a dus la o creștere foarte mare a performanței și valorii. Prin creșterea folosirii inteligenței artficiale se crede că analiza video va deveni ceva nelipsit din toate sistemele de supraveghere digitale și că va fi folosită în aplicații mai mari. Securitatea informatică va deveni de importanță capitală pe măsură ce trecem la o abordare din ce în ce mai conectată în domeniul securității, conform vicepreședintelui de comunicare și marketing global al Avigilon Corporation, Willem Ryan.

Securitatea fizică și supravegherea video nu mai pot opera separat de operațiunile de business ale unei companii. Supreavegherea video nu mai este o operație de securitate statică și pasivă, informațiile video nu mai sunt folosite în mare parte la analiza evenimentului după ce s-a petrecut. Operațiile legate de superavegherea video modernă adoptă tehnologii de securitate mai proactive, precum automatizarea supravegherii, inteligența artificială, recunoașterea facială și altele, pentru a prevedea ami bine incidentele de securitate înainte ca acestea să se producă și pentru a crea proceduri de atenuare care să oprească producerea incidentelor înainte care bunurile sau oamenii să fie puși în pericol, conform unui raport cu previziunile referitoare la piața de supraveghere video din Statele Unite, scrie businesswire.com.

Conform raportului întocmit de Research and Markets securitatea inteligentă și tehnologiile de supreveghere video îmbunătățesc creșterea pieței.

Datorită creșterii volumului de tehnologii de supraveghere și operații de supraveghere video, cantitatea masivă de informații colectate are nevoie de tehnologii mai avansate pentru a aduna, monitorizam analiza și oferii informații relevante în ceea ce provește amenințările de securitate.

 

 

 

Powered by Bullraider.com