KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Camerele de securitate de la Canary vor putea detecta persoane

camerele-de-securitate-de-la-canary-vor-putea-detecta-persoaneCamerele de securitate de la Canary vor avea o nouă funcționalitate care va detecta persoanele cu ajutorul machine learning și a inteligenței artificiale.

Canary este o firmă care produce Smart Home Security Device și camerele Flex pentru acasă. Pe 14 decembrie compania a declarat că plănuiește să adauge o funcționalitate de alertare în cazul în care sunt observate persoane. Noua funcție va fi disponibilă gratuit pentru toți utilizatorii de dispozitive de la Canary, scrie cnet.com.

Cei de la Canary spun că au folosit machine learning pentru a crea această opțiune de alertare. Camera nu va putea spune pe cine vede, dar ar trebui să poată face diferența între pisica vecinului și o persoană. De asemenea, ar trebui să îți trimită o alertă în momentul în care vede o persoană.

Cei de la Nest, comanie deținută de Google, oferă deja această funcție, dar cei de la Canary spun că sunt primii care o oferă în mod gratuit. Camerele de la Nest folosesc și o funcție avansată de recunoaștere facială care necesită un abonament la serviciile de cloud Nest Aware.

Canary a anunțat că noua funcționalitate ce folosește inteligența artificială pentru a deosebi persoanele de obecte va fi disponibilă la începutul anului viitor pentru camerele de securitate pentru acasă, scrie 9to5mac.com.

Compania mai spune că că utilizatorii vor putea alege tipul de alertă generată dintre alertarea pentru observare unei miscari si alertarea în cazul în care apare o persoană.

Canary Vision a anunțat că noua funcționalitate ce folosește inteligența artificială nu este singura. Pe parcursul anului viitor, compania va mai adăuga funcții care se folosesc de inteligența artificială și care vor fi anunțate ulterior.

Conform celor de la techcrunch.com, noua funcționalitate le vine în ajutor celor care folosesc camerele de securitate de la Canary deoarece alertele pot uneori să devină enervante și astfel utilizatorii preferă să dezactiveze funcția de detecție a mișcării. Această nouă funcționalitate este importantă și ar crea probleme utilizatorilor dacă nu ar funcționa corect.

 

 

 

Powered by Bullraider.com