KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

IDEX și IDEMIA își extind parteneriatul în domeniul cardurilor bancare biometrice

idex-si-idemia-isi-extind-parteneriatul-in-domeniul-cardurilor-bancare-biometriceIDEX și IDEMIA au anunțat că își extind parteneriatul din domeniul cardurilor bancare biometrice pentru a oferi noi carduri biometrice contactless.

Parteneriatul s-a format acum un an, când IDEX a format o echipă împreună cu Safran Identity & Security, care de atunci s-a unit cu Oberthur Technologies pentru a forma IDEMIA, conform findbiometrics.com.

Tehnologiile celor două companii sunt folosite în prezent de Mastercard, care testează carduri bancare biometrice anul acesta.

IDEMIA se mândrește cu un senzor de amprentă pentru un card inteligent, fiind un produs reprezentativ pentru piața de plăți bancare ce folosesc biometria.

IDEX, firma norvegiană din domeniul biometriei, a anunțat că va continua să dezvolte sisteme de soluții biometrice complete pentru cardurile bancare împreună cu firma IDEMIA, care se ocupă de tehnologia de identificare, scrie planetbiometrics.com.

Pe lângă colaborarea cu un furnizor de carduri bancare pe care îl ajută să își dezvolte un program biometric strategic, IDEX și IDEMIA colaborează pentru a oferi soluții superioare pentru cardurile contactless.

Cardul astfel creat respectă toate standardele de calitate și oferă o perfomanță biometrică care nu are nevoie de o baterie internă.

 

 

 

Powered by Bullraider.com