KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Arteco integrează camerele IP de la Bosch cu sistemul de video management

arteco-integreaza-camerele-ip-de-la-bosch-cu-sistemul-de-video-managementArteco, un furnizor global de soluții inteligente de video management a anunțat integrarea soluțiilor sale cu camerele IP și dispozitivele de securitate de la Bosch Security Systems.

Video Event Management și Video Intelligence Solutions integrează camerele IP și dispozitivele de securitate ale Bosch Security Systems. Integrarea dintre tehnologiile Bosch și NEXT, sistemul de management video al evenimentelor (VEMS) de la Arteco, va susține mai multe funcții de bază ale Bosch, ceea ce va duce la obținerea de informații de la o securitate și funcții mai bune, scrie securityinfowatch.com.

Clienții ambelor companii  vor putea folosi camerele de securitate Bosch la capacitate maximă xu ajutorul platformei VEMS de la Arteco, ceea ce permite obținerea unor nivele mai bune de conțientizare a situației, opțiuni care fac mai ușoară căutarea imaginilor video și folosirea funcției de dewarping. În plus, alte funcții importante sunt înregistrarea și redarea de imagini 4K Ultra HD, descoperire automată a obiectelor, comunicare audio și altele.

Pe lângă integrarea camerelor IP de la Bosch în sistemul VEMS de la Arteco, compania producătoare de camere de supraveghere a prezentat anul acesta un software de video management gratuit pentru aplicații mici și medii.

În luna mai a acestui an, Bosch Security Systems și-a exitins gama de software de video management (VMS) prin lansarea Bosch Video Management System (BVMS) 7.5 Viewer pentru aplicații mici și medii. BVMS 7.5 este oferit gratuit și permite companiilor mici să vadă mai multe imagini video în direct de pe camerele de supraveghere la înaltă rezoluție pe ecranul computerului. Permite și redarea imagnilor video înregistrate și realizarea de investigații folosind înregistrările, confrm securityportal.ro.

BVMS 7.5 Viewer este o soluție scalabilă pentru sistemele de operare Windows și suportă toate produsele Bosch. Versiunea gratuită poate susține până la 16 camere de supraveghere și cinci dispozitive de înregistrare, în maxim 16 locații diferite. Dacă este nevoie acesta poate fi actualizat la un sistem pe bază de abonament care va cuprinde funcții suplimentare și va susține mai multe locații și dispozitive în același fel.

 

 

 

Powered by Bullraider.com