KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Optex lansează seria de senzori cortină BX Shield

optex-lanseaza-seria-de-senzori-cortina-bx-shieldOPTEX, lider mondial în dezvoltarea de soluţii de detecţie, anunţă senzorii de mişcare din seria BX Shield, proiectaţi pentru securizarea completă a unui perimetru sau a unei clădiri.

Protejarea eficientă a unui obiectiv se dovedeşte a fi de multe ori o adevărată provocare, în contextul în care breşele pot surveni în moduri variate, de la escaladarea sau tăierea unui gard şi până la urmărirea unei persoane autorizate într-o zonă cu acces restricţionat. De aceea, Optex a introdus noii senzori din seria BX Shield, care vine în completarea seriei VX Shield, lansate cu doar câteva luni în urmă.

Seria Optex BX Shield sunt senzori pentru exterior de tip cortină, ce folosesc tehnologie PIR (Passive Infrared). Ei sunt echipaţi cu câte 4 detectoare PIR – câte 2 pentru fiecare parte, orientate diferit – cu ajutorul cărora este asigurată detecţia mişcării pe o rază de până la 12m în fiecare direcţie. Această abordare permite o acurateţe mai mare a detecţiei, prin recunoaşterea corectă a corpurilor de mici dimensiuni şi diferenţierea între animale mici sau medii şi oameni, evitându-se astfel alarmele false. Totodată, senzorii BX Shield elimină şi alarmele false generate de schimbări ale unor factori de mediu precum schimbările climatice, prin utilizarea algoritmilor avansaţi de analiză şi detecţie ai tehnologiei SMDA (Super Multidimensional Analysis). Pentru flexibilitate sporită, sensibilitatea şi raza de acţiune pot fi reglate complet independent pentru cele 2 direcţii, fiind posibile ajustări pentru variaţii de temperatură ce pornesc de la numai 10C şi distanţe de 2.5, 3.5, 6, 8.5 sau 12m. În plus, senzorii BX Shield pot fi conectaţi la camere de supraveghere din sistemul CCTV, pentru a genera alarme video independente pe cele 2 direcţii de detecţie.

optex-lanseaza-seria-de-senzori-cortina-bx-shieldNoii senzori Optex se remarcă nu numai prin performanţe, flexibilitate şi eficienţă, ci şi prin aspectul lor estetic. Aceştia folosesc un design modern, elegant, care se încadrează perfect în orice spaţiu, fiind disponibili în două variante: corp negru cu parte frontală albă sau corp alb cu parte frontală albă. Iar opţional, sunt disponibile şi elemente frontale negre şi argintii. În plus, instalarea şi configurarea sunt uşor de realizat, mulţumită integrării unei nivele care indică poziţionarea corectă şi sistemul rapid de acces la setări.

Pe lângă variantele de culoare, senzorii Optex BX Shield sunt disponibili şi în mai multe variante de echipare diferite. BXS-ST (negru-alb) şi BXS-ST(W) (alb) sunt modelele cablate, iar BXS-R (negru-alb) şi BXS-R(W) (alb) sunt modelele prevăzute cu baterie. Totodată, noii senzori sunt oferiţi şi în variante echipate cu soluţia anti-mascare, sub indicativele BXS-AM şi BXS-AM(W) pentru modelele cablate, sau BXS-RAM şi BXS-RAM(W) pentru modelele cu baterii.

Pentru mai multe detalii, accesaţi paginile dedicate fiecărui model:

 

 

 

Powered by Bullraider.com