KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Un nou robot de securitate va fi folosit pentru prima oară de o companie

un-nou-robot-de-securitate-va-fi-folosit-pentru-prima-oara-de-o-companieUn robot de securitate, al Robotic Assistance Devices, va fi folosit pentru prima dată de o companie din SUA într-o clădire de peste 10.000 de metri pătrați.

On the Move Systems a anunțay la începutul lunii noiembrie că subsidiara sa, numită Robotic Assistance Devices (RAD), a implementat primul robot de securitate la sediul Romeo Power Technology din Vernon, statul California, SUA. Robotul va completa procesele de securitate și siguranță existente în această locație, conform marketwired.com.

CEO-ul și cofondatorul Romeo a spus că robotul este potrivit pentru a crește siguranța, pentru a îmbunătății productivitatea și control accesul din clădire. În plus, parteneriatul cu RAD permite folosirea inteligenței artificiale pentru dezvoltarea afacerii.

Romeo este compania parteneră a RAD, care furnizează baterii litiu-ion pentru RAD. aceste baterii alimentează flota de roboți de securitate, care le permite să funcționeze timmpe de 12 ore indiferent de tipul de teren sau de climat. În plus aceste baterii au o durată de viață de patru ani înainte de a fi înlocuite.

Romeo este o companie fondată de foști ingineri ai SpaceX, Tesla, Samsung, Apple și Amazon și se ocupă de producerea de tehnologie de stocare a energiei.

Roboții, numiți Security Guard, sunt optimizați cu ajutorul soluțiilor și serviciilor RAD pentru a oferi o soluție eficientă ca preț pentru a spori serviciile tradiționale oferite de agenții de securitate umani. Roboții pot scoate personalul de securitate din situații cu potențial de pericol, reducându-le obligațiile. Combinația dintre personal uman și tehnologii robotice crează o valoare puternică care duce la crearea de noi nivele de securitate și operații eficientizate, scrie securityinfowatch.com.

 

 

 

Powered by Bullraider.com