KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Cum poate fi folosită omniprezenta interfoanelor pentru securitate

cum-poate-fi-folosita-omniprezenta-interfoanelor-pentru-securitateSistemele de comunicații prin interfon sunt cele mai folosite în liceele din SUA. Folosirea interfoanelor la tot pasul în diverse domenii poate ajuta industria de securitate.

Tehnologia folosită de interfoane începe este acum integrată cu sisteme de control acces ale ușilor și porților, generează alarme, oferă imagini video valoroase și ajută la crearea unui centru de operații de securitate mai eficient, conform securityinfowatch.com.

Interfoanele sunt prima cale de comunicare și sunt folosite în apropae orice domeniu. Spre exemplu, în SUA aproape toate spitalele folosesc interfoane pentru a chema asistentele și pentru a proteja ușile, parcările, farmaciile și saloanele.

Piața de interfoane se împarte și ea, la fel ca supravegherea video, în dispozitive analog și IP, deși în acest caz există mai multe interfoane analog decât cele IP.

Interfoanele moderne se pot integra cu alte platforme deschise, ajutând la crearea unui centru de monitorizare a securității mai eficient. Aplicațiile mobile destinate interfoanelor fac mai ușoară munca agenților de securitate, care pot răspunde la apeluri când se află în patrulare.

Din ce în ce mai mult, utilizatorii doresc folosirea unor interfoane care permit realizarea unei comunicări video între două persoane, fiind o funcție de viitor.

În cazul dispozitivelor de conectate pentru acasă, Google Home este un difuzor care poate fi transformat în interfon în interiorul casei, conform techcrunch.com

De această dată difuzorul transformat în interfon poate fi folosit pentru a transmite un mesaj cu ajutorul aplicației de pe mobil prin intermediul difuzorului.

 

 

 

Powered by Bullraider.com