KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Sistemele de securitate conectate cu fir pot deveni soluții inteligente pentru acasă

sistemele-de-securitate-conectate-cu-fir-pot-deveni-solutii-inteligente-pentru-acasaKonnected Alarm Panel este un dispozitiv special creat pentru a integra sistemele de alarmare cu fir deja existente într-o casă și pentru a le transforma în dispozitive conectate.

În SUA sistemele de alarmare cu fir pentru acasă nu sunt foarte folositoare decât dacă cineva monitorizează sistemul pentru un abonament lunar. Mulți oameni sunt de părere că serviciile oferite de companii ca Vivint, ADT sau Slomins nu sunt foarte folositoare. Componenta hardware a alarmei și cea mai importantă, sirena, este cea care sperie intrușii, conform bgr.com.

Sistemele de alarmare inteligente precum cele de la Nest sunt destinate celor care nu vor să plătească un abonament lunar pentru monitorizare, dar în cazul în care propietarul are deja senzori montați nu are rost înlocuirea acestora.

Konnected Alarm Panel permite transformarea componentelor sistemului de alarmare într-un sistem inteligent de alarmare. Konnected Alarm Panel înlocuiește panoul de comandă și control folosit de sistemul de alarmare cu fir și îl transformă într-unul conectat prin adăugarea unei conexiuni Wi-Fi și a unui software special creat pentru asta.

Majoritatea noilor camere inteligente și detectoare de mișcare apărute pe piața de securitate în ultimele luni sunt conectate la internet fără fir, conform securityinfowatch.com.

Konnected Alarm Panel a apărut după ce Nate Clark, un programator, a cumpărat Samsung SmartThings Hub anul trecut și a încercat să îl încorporeze cu sistemul de securitate din casă care era deja instalat și folosea fire.

Clark nu s-a gândit la început să înceapă o afacere din asta, dar a descoperit că multă lume căuta o astfel de soluție și a vândut peste 500 astfel de kit-uri în lumea întreagă. Apoi pentru a-și extinde afacerea a lansat o campanie de strângere de fonduri pe Kickstarter.

Clarck spune că cei care folosesc Konnected Alarm Panel vor avea nevoie de SmartThings Hub, dar lucrează împreună cu alți producători pentru a le face să fie compatibile. El mai spune că mulți oameni nu au crezut că nu a mai existat până acum o soluție similară pe piață.

 

 

 

Powered by Bullraider.com