KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Dedrone îmbunătățește urmărirea și depistarea dronelor cu ajutorul DroneTracker 3

dedrone-imbunatateste-urmarirea-si-depistarea-dronelor-cu-ajutorul-dronetracker-3Dedrone automatizează procesul de depistare și urmărire al dronelor din DroneTracker 3.

Pe lângă știrile care raportau drone care invadează spațiul aerian și sunt aproape să se ciocnească de avioane, experții în securitate de la Dedrone sunt îngrijorați și cu privire la folosirea dronelor pentru a detruna rețelele de computere ale companiilor, spionaj industrial și furt de propietate intelectuală, scrie uasmagazine.com.

Compania a prezentat recent DroneTracker 3, cea mai nouă versiune a tehnologiei de protecție a infrastructurii fizice și cibernetice.

Pablo Estrada, vicepreședintele de marketing al Dedrone spune că DroneTracker 3 a fost gândită pentru a a ajuta oamenii să obțină mai multe informații despre ce se întâmplă în spațiul aerian înconjurător pentru a identifica când, unde și cât timp s-a aflat o dronă acolo.

Pentru a face asta DroneTracker 3 adaugă îmbunătățiri menite să simplifice acest proces.

DroneTracker este prima soluție de securitate a spațiului aerian care include rapoarte ce se generează automat cu privire la activitatea dronelor, conform securityinfowatch.com.

DroneTracker 3 aduce îmbunătățiri semnificate care includ:

- rapoarte automate care permit personalului de securitate să evalueze automat amenințările pe care le reprezintă dronele;

- administrare a securității destinate mediului companiil, care permite accesul mai multor utilizatori și administrarea conturilor acestora, și o integrare fără probleme cu sistemele de securitate deja existente;

- o simplificare sporită a modului de setare al platformei, un sistem intuitiv ușor de implementat.

Software-ul de la Dedrone este o rețea care folosește machine learning pentru a analiza informațiile dontr-o bază de date numită DroneDNA. DroneTracker adună informații de la diverși senzori, inclusiv cei cu radio frecvență, scanere de Wi-Fi, microfoane și camere pentru a detecta drone de la 1,6 km distanță de o locație protejată, protocolul de comunicare folosit și locația pilotului. după detectarea dronei, software-ul alertează personalul de securitate care poate activa o măsură de securitate de apărare sau una de atac asupra dronei.

În plus, DroneTracker 3 și-a îmbunătățit funcțiile de detecție a dronelor.

Măsurile de securitate suplimentare includ folosirea criptării pentru comunicarea realizată între senzori și software.

 

 

 

Powered by Bullraider.com