KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

ASSA ABLOY a creat o soluție de securitate inovativă cu ajutorul partenerilor

assa-abloy-a-creat-o-solutie-de-securitate-inovativa-cu-ajutorul-partenerilorASSA ABLOY a creat, cu ajutorul partenerilor în inovație, o nouă soluție de securitate care schimbă modelul de control acces.

Noul produs creat este rezultatul unei bune cunoașteri a rețelei de control acces de către parteneri, integratori și utilizatori care caută un partener și producător de încredere, conform securityinfowatch.com.

Asset Security, un expert al industriei de sisteme de securitate integrate și de foarte bună calitate, a cerut anul trecut, din partea ASSA ABLOY o modificare a Door Security Solutions pentru un nou timp de mediu: nevoia creării unui nou sistem de control acces care să funcționeze pentru bunuri comune ca dulapurile și birourile, dar cu posibilitatea ca angajatul să aleagă orice dulap sau birou în orice zi și să își schimbe mereu alegerea în timpul unei săptămâni.

S. Guerry Bruner, Integrated Solutions Specialist al ASSA ABLOY, spune că pentru găsirea unei soluții, în acest caz, a fost necesară doar înțelegerea perspectivei clientului, iar soluția a fost găsită în doar câteva ore. Unul dintre partenerii ASSA Abloy, Monitor Dynamics, a spus că poate crea un software care să facă asta folosind produsele companiei și în două săptămâni a apărut primul prototip.

Noile soluții oferite de Star Asset Security sunt FlexLocker și FlexDesk. Acestea folosesc software-ul dezvoltat de Monitor Dynamics Incorporated - un producător de sisteme de management unuificate care încorporează control acces, supraveghere video, detecția intruziunilor și produse de identificare, toate într-o singură platformă deschisă, de comandă și control - și încuietoarea ASSA ABLOY HES K100 pentru dulapuri ce folosește tehnologia Aperio.

La IFSEC International 2017, producătorii din industria de control acces au discutat despre trendurile acestei industrii. Printre acestea se remarcă folosirea dispozitivelor mobile ce folosesc tehnologia NFC și bluetooth, conform ifsecglobal.com.

Apple a anunțat că versiunea iOS 11 a sistemului de operare va permite folosirea NFC. ASSA ABLOY a identificat simplitatea ca principal factor ce influențează inovația.

De asemenea, un alt trend este reprezentat de protocoalele deschise care încorporează din ce în ce mai multe elemente.

Cloud-ul are un impact major asupra sistemelor de control acces, iar acum companiile oferă servicii în locul unui kit, având loc o schimbare de paradigmă. Cerințele clienților duc la această schimbare.

Un exemplu vine din partea HID, care a trecut de la vânzarea de carduri la cea de identități sigure - nu un card ci o semnătură sigură pe un dispozitiv mobil.

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com