KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Honeywell lansează pe Indiegogo un sistem de securitate pentru acasă

honeywell-lanzeaza-pe-indiegogo-un-sistem-de-securitate-pentru-acasaHoneywell spune că sistemul inteligent de securitate pentru acasă este unul integrat ce poate fi instalat cu ușurință de utilizator.

Indiegogo este o platforma pentru strangere de fonduri pentru proiecte, planuri de afaceri sau cazuri umanitare. Până acum poiectul celor de la Honeywell, numit Honeywell Smart Home Security System, a strans peste 65.000 de dolari.

Honeywell spune că a decis să lanseze produsul prin intermediul Indiegogo pentru a putea lua legătura cu clienții, pentru a comunica cu aceștia în mod direct și pentru a crea un produs mai bun pentru toată lumea.

Kit-ul celor de la Honeywell va fi disponibil din 2018 și va include o cameră de bază, doi senzori pentru  ușă sau fereastră care determină când acestea sunt închise sau deschise și un breloc cheie(cheie electronică). Clienții pot comanda kit-ul sau pot comanda doar camera.

Honeywell oferă ca funcții suplimentare ce vor fi integrate în 2018: recunoașterea facială (ce nu va fi implementată în statul Illinois din SUA deoarece este interzisă prin lege), analiza audio, alerte inteligente, control folosind tehnologia Z-Wave, integrarea Siri, servicii extinse de cloud pentru stocare (pentru început oferă doar 72 de ore de stocare gratuit), servicii de muzică de la Amazon, susține integrări suplimentare.

Conform Honeywell software-ul va fi îmbunătățit pentru a integra produse Honeywell și din alte ecosisteme  ca cele de la Amazon, Google, IFTTT și Apple HomeKit.

Camera folosește baterii, astfel încât nu este necesară montarea de fire. De asemenea, are o rezoluție de 1080p HD și folosește un unghi de 145 de grade. microfonul și difuzorul sunt integrate pentru a folosi robotul Alexa de la Amazon.

Powered by Bullraider.com