KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Un judecător a oprit vânzarea sistemului de securitate pentru acasă al Ring

un-judecator-a-oprit-vanzarea-sistemului-de-securitate-pentru-acasa-al-ringSistemul de securitate pentru acasă de la Ring a primit interdicție de comercializare din partea unui judecător din SUA după ce rivalul ADT a intentat un proces.

Un judecător a interzis temporar comercilizarea sistemului de securitate și automatizare a casei Ring Protect, după ce rivalul ADT a deschis un proces care sugerează că Ring a furat informații de la Zonoff ce aparține de drept ADT, conform securitysales.com.

Judecătorul susține că există suficiente dovezi pentru a sugera că Ring și-a însușit liegal propietate intelectuală de la Zonoff, care de fapt aparține ADT.

Jamie Siminoff, CEO-ul Rng spune că a plătit Zonoff 1,2 milioane de dolari în luna ianuarie a acestui an pentru a ajuta Ring să creeze un sistem propriu pentru case inteligente, folosind platforma Z1 care ar fi fost creată împreună cu ADT. Avocatul celor de la ADT a pledat spunând că tranzacția a fost făcută clandestin și că nu a fost autorizată de ADT.

Judecătorul a interzis Ring să pună spre vânzare orice produse care folosește propietatea intelectuală care face obiectul procesului până la soluționarea cazului. Asta include și sistemul de securitate pentru acasă Ring Protect, conform cnet.com.

Conform plângerii, ADT a plătit Zonoff 36 de milioane de dolari pentru a dezvolta platforma de securitate pentru acasă Z1. ADT spune că compania nu și-a plătit datoriile și a oferit informațiile secrete companiei Ring. Zonoff a fost desființată la câteva luni după ce Ring a plătit pentru informațiile primite și nu a putut să își țină promisiunile făcute nici uneia dintre companii, conform engadget.com.

 

 

 

Powered by Bullraider.com