KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

ELKO anunţă disponibilitatea unor computere Moxa tip panou, cu display de 7”

elko-anunta-disponibilitatea-unor-computere-moxa-tip-panou-cu-display-de-7ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuţia unei game largi de echipamente şi soluţii IT, anunţă disponibilitatea unei noi familii de computere rezistente tip panou.

Modelele noii serii dispun de ecrane de 7” fără ventilatoare – MPC-2070, fiind proiectate pentru aplicaţii HMI în mediul exterior, precum monitorizarea invertoarelor solare, controlul proceselor extractive sau monitorizarea instalaţiilor. De asemenea, pot fi instalate în medii marine sau în zonele periculoase din fabrici, unde aprinderea particulelor inflamabile poate reprezenta un pericol.

Computerele panou MPC-2070 sunt echipate cu procesoare eficiente energetic Intel® Atom™ E3826 cu frecvenţă de 1.46GHz şi putere consumată în medie de 10W. Dispunând de carcase speciale, fără ventilatoare, ele pot rezista la temperaturi cuprinse între -40 – 70°C, iar funcţia unică de pornire rapidă le permite sistemelor MPC-2070 să fie pregătite pentru utilizare în mai puţin de 3 minute, chiar şi în medii foarte reci, cu temperaturi de până la -40°C.

Seria MPC-2070 dispune totodată şi de un ecran cu luminozitate de 1,000 cd/m2, perfect lizibil în lumina puternică a soarelui, cu control tactil prin atingeri simultane multiple chiar şi prin mănuşi, devenind astfel o alegere excelentă pentru aplicaţii HMI de exterior.

Această serie a fost proiectată astfel încât să respecte standardele Class 1 Division 2, ATEX Zone 2 şi IECEx Zone 2 *. Printre interfeţele de comunicaţii cu care sunt dotate computerele panou MPC-2070 se numără 2 porturi Gigabit Ethernet LAN, 2 porturi USB, 2 porturi Serial RS-232/422/485, 4 intrări digitale şi 4 ieşiri digitale.

Pentru a îndeplini cerinţele ridicate din zona industrială a aplicaţiilor IoT, computerele panou MPC-2070 sunt certificate Microsoft Azure pentru IoT, ceea ce înseamnă că sunt testate şi verificate în prealabil astfel încât să funcţioneze cu serviciile Microsoft Azure IoT. La cerere, sunt disponibile şi modele Windows 10 IoT.

Caracteristici principale ale Seriei MPC-2070

  • Computere panou de 7” de nivel industrial
  • Procesor eficient energetic Intel® Atom™ E3826 cu frecventa de 1.46GHz
  • Design fără ventilatoare ce permite operare într-un interval generos de temperatură, cuprins între -40 – 70°C
  • Pornire rapidă la temperturi negative, de până la -40°C, chiar şi fără o soluţie de încălzire
  • Dimensiuni compacte: 200x140x54 mm (7.9x5.5x2.1 inchi)
  • Ecran cu luminozitate de 1000cd/m2, perfect lizibil în lumina puternică a soarelui
  • Ecran cu control tactil prin atingeri simultane multiple, chiar şi prin mănuşi
  • Class 1 Division 2*, ATEX Zone 2* şi IECEx Zone 2*
  • Interval generos de alimentare cu curent continuu, cuprins între 9-36 V
  • Certificare Microsoft Azure pentru IoT

*Procesul de certificare este în derulare; verificaţi cea mai recentă fişă tehnică a produsului pentru a afla stadiul actual al certificării.

Mai multe detalii despre echipamentele Moxa puteți afla de la ELKO și, de asemenea, puteți comanda aceste echipamente prin partenerii ELKO din toată țara.

Despre Moxa

Moxa este unul dintre liderii mondiali pentru rețele industriale, computere industriale și soluții de automatizare care susțin implementarea soluțiilor Industrial IoT. Cu peste 25 de ani de experiență în soluții industriale, Moxa a conectat până acum mai mult de 30 de milioane de dispozitive la nivel global și deține o rețea de distribuție și service în peste 70 de țări. Moxa oferă valoare durabilă prin soluțiile dedicate mediului industrial bazate pe rețele fiabile și servicii transparente pentru infrastructuri de comunicații industriale.

 

 

 

Powered by Bullraider.com