KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

HID Global a fost recunoscut a furnizor de top în domeniul securității cibernetice

hid-global-a-fost-recunoscut-a-furnizor-de-top-in-domeniul-securitatii-ciberneticeHID Global, lider mondial în domeniul soluțiilor de identificare de încredere, a fost recunoscut drept unul dintre furnizorii de top de securitate cibernetică în 2017 de către Silicon Review.

Extinderea HID pe piața de securitate cibernetică a fost recunoscută, prcum și portofoliul mare de soluții de identificare digitale, inclusiv autentificare în mai mulți pași, certificate digitale, adminstrarea identificării fizice și digitale, servicii de cloud, analiza amenințărilor și mobile banking, se arată într-un comunicat al HID Global.

HID Global asigură securitatea dispozitivelor Internet of Things (IoT), oferind o autentificare puternică pentru identitatea persoanelor și a dispozitivelor precum și locuri digitale și fizice de încredere. Soluțiile IoT premiate ale HID care securizează interacțiunile și permit accesul mediilor conectate au fost recunoscute de cele mai influente organizații din spațiul tehnologiei de identificare. Companiile, guvernele, instituțiile financiare, universitățiile și spitalele din lumea întreagă se bazează pe HID Global pentru a avea o identificare de încredere.

HID asigură securitatea identității digitale prin mai multe metode:

- autentificarea digitală: securizează identitățile digitale cu ajutorul autentificării în doi pași.

- certificate digitale: oferă un nivel superior de încredere.

- detecția amenințărilor: protecția mediilor digitale prin corelarea securității fizice cu cea informatică.

- soluții electronice pentru guverne.

- emiterea de acte de identitate: folosirea de servicii securizate în cloud pentru emiterea de acte de identitate.

- acces pe mobil: securizarea folosirii smartphoone pentru a deschide uși și sisteme de acces prin intermediul serviciilor cloud.

- protejarea împotriva amenințărilor informatice și fizice.

- protejarea folosirii telefoanelor mobile pentru a prezenta bilete la concerte și evenimente sportive.

 

 

 

Powered by Bullraider.com