KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

OnSSI va pune la dispoziție o nouă versiune a Ocularis

onssi-va-pune-la-dispozitie-o-noua-versiune-a-ocularisOcularis 5.5 va fi disponibil pe 8 noiembrie și va avea noi funcții de integrare și automatizare care să crească performanța și raportul calitate-preț. Noul Ocularis 5.5 a fost prezentat în cadrul expoziției ASIS 2017.

Ocularis este o platformă VMS deschisă. Permite utilizatorilor să înregistreze imagini video de pe camere analog și de pe camere IP de rețea și poate deveni o platformă de administrare a informației de securitate fizică (PSIM), permițând utilizatorilor să controleze unelte avansate și integrări îmbunătățite ca detectare inteligentă a mișcării, control acces, biometrie și analiza comportamentului. Ocularis are trei modele:  Professional, creat pentru organizații care funcționează în mai multe locații folosind un număr de camere de la mic la mediu; Enterprise, construit pentru organizații care folosesc un număr mediu sau un număr mare de camere; Ultimate, creat pentru organizațiile foarte mari cu nevoi de comandă și control solicitante, conform securityportal.ro.

În iunie a fost prezentată versiunea Ocularis 5.4. Ceea ce a fost adăugat în plus în versiunea Ocularis 5.4 este suportul pentru compresia H.265 pentru imagini de o calitate mai bună cu mai puține date și o reducere a folosirii lățimii de bandă  și a cerințelor de stocare. Caracteristici suplimentare includ îmbunătățiri în instalare precum o creștere a flexibilității serverului SQL, noi planuri video pentru Ocularis Client; și caracteristici ale Ocularis 5 Web and Mobile extinse, precum tehnologia M2O™ (Mobile-to-Ocularis), administrarea alertelor, declanșatori, exportarea AVI și notificări.

OnSSI a anunțat că va  construi în jurul bazei de clienți de pe piața de securitate fizică, în timp ce dezvoltă noi soluții cu tehnologii care trec dincolo de piața de securitate către logistică și informații de business, conform sourcesecurity.com.

„Companiile bazate pe tehnologie trebuie să se repornească din când în când și să reevalueze cum evoluează și noi soluții să îndeplinească nevoile clienților, precum și să identifice oportunități viitoare pentru o nouă dezvoltare de business,” spune Gadi Piran, președinte și CTO, OnSSI

Cele mai noi îmbunătățiri ale Ocularis 5.5 include: noi drivere pentru camerele inteligente de la Dahua și Panasonic pentru a oferi suport imediat pentru acestea fără a mai fi nevoie să se aștepte emitere driverelor pentru fiecare cameră sau a pachetelor de drivere; suport pentru funcția de dewarping pentru camerele Panasonic; suport pentru compresia H.265 a camerelor Axis Communications cu ajutorul Ocularis Smart Camera Driver; configurare automată a Ocularis Base ca urmare a schibărilor din Recorder; adăugarea unui nou tab, numit System Status, în Ocularis Administrator pentru a monitoriza sănătatea sistemului; un nou mod de redare pentru o vizionare mai rapidă a înregistrări alarmelor în clientul Ocularis și altele.

OnSSI a implementat și noi integrări cu analiza video a Agent Vi și Open Options pentru integrări video avansate.

 

 

 

Powered by Bullraider.com