KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Logitech: Camerele de securitate pentru acasa Circle 2 vor putea fi folosite cu Homekit de la Apple

logitech-camerele-de-securitate-pentru-acasa-circle-2-vor-putea-fi-folosite-cu-homekit-de-la-appleLogitech a anunțat că, Circle 2, camera de securitate pentru acasa cu fir, va putea fi folosită  împreună cu Apple Homekit.

Este necesară doar setarea camerei Circle 2 cu ajutorul aplicației Apple Home pentru a avea acces la imagini video de la cameră pe iPhone și iPad, notificări pe ecranul celor două dispozitive și pe Apple Watch și pentru funcțiile de automatizare a casei ca aprinderea automată a luminilor când este detectată mișcare în cameră, secrie digitaljournal.com.

„HomeKit într-adevăr completează simplitatea setări și folosirii Circle 2,” a spus Vincent Borel, director în cadrul unui departament al Logitech.

Noua cameră Circle 2 a fost introdusă în iunie și a început să fie vândută în luna iulie, dar atunci Logitech nu implementase încă suportul pentru HomeKit. Camera oferă imagini video HD, folosind un unghi de 180 de grade; încărcarea imaginilor în cloud; viziune nocturnă și diverse soluții de montare, scrie macrumors.com.

Camera Circle 2 cu fir are și o versiune care funcționează cu baterii, dar aceasta nu poate fi folosită cu HomeKit de la Apple deoarece aplicația necesită ca aceasta să fie mereu conectată la internet.

În 2015 au avut loc mai multe achiziții pe piața caselor inteligente și atunci Apple a achiziționat Homekit, conform securityportal.ro.

În 2016 au apărut primii senzori certificați de Apple pentru a fi folosiți împreună cu tehnologia Homekit, scrie securityportal.ro.

Cei trei noi senzori de la FIBARO – senzorul de inundație, senzorul de mișcare și senzorul pentru ușă/fereastră – înglobează tehnologia intuitivă și designul minimalist cu tehnologia wireless Bluetooth® pentru un consum redus de energie.

Alături de senzori, FIBARO a lanseat și o nouă aplicație, care utilizată împreună cu un Apple TV sau iPad, permite accesul și controlul de la distanță, din afara casei inteligente. Cele trei dispozitive pot fi controlate și prin aplicația Apple Home în iOS 10 și pot fi comandate vocal cu ajutorul lui Siri direct de pe iPhone, iPad, iPod sau Apple Watch.

 

 

 

Powered by Bullraider.com