KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Produsele de securitate pe care pune accentul Hikvison la ASIS 2017

produsele-pe-care-pune-accentul-hikvison-la-asis-2017La ASIS 2017, Hikvision va pune accentul pe un NVR, o serie de DVR-uri și o cameră PTZ.

DeepinMind NVR (iDS-9632NXI-I8/16S) folosește algoritimi de „deep learning” (folosiți de inteligența artificială). Acest NVR include un procesor pentru imagini video care este foarte rapid putând izola subiecți umani, îmbunătățind semnificativ exactitatea analizei video și încrederea.  Alarmele false generate de subiecți care nu sunt umani (animale, vehicule, aprinderea becurilor, mișcarea copacilor) sunt eliminate pentru a îmbunătății acuratețea alarmelor, care în urma testelor ajunge la 90%. NVR-ul suportă până la 32 de camere IP, tehnologia de compresie H.265+ și alte capacități, scrie securityinfowatch.com.

Seria de DVR-uri TurboHD 3.0 DS-7200HUHI-Fx/N sunt pentru aplicațiile mici și mijlocii pe diferite piețe. DVR-urile au de la 4 la 16 canale, funcția Tribrid pentru a suporta camere IP de la Hikvision, detectarea automată a camerelor cu ajutorul unei funcții din Menu, compresie H.264+ a imaginilor video, afișarea pe monitoare HDMI și VGA standard și o detecție a mișcării configurabilă. Aceste DVR-uri suportă analize multiple ale imaginii ca detecția intruziunilor, trecerea unei linii și intrare/ieșire dintr-o zonă pentru a îmbunătății securitatea. Breșele de securitate pot fi raportate prin alarme, alerte pe e-mail și trimiterea de poze ale înregistrării.

DarkfighterX PTZ DF8225IH este o cameră dual sensor cu o singură lentilă. Poate funcționa cu foarte puțină lumină, poate mări de 25 de ori și are un iluminator IR care luminează la o distanță de 200 de metri. 

La ediția ASIS de anul trecut, Hikvision s-a axat și pe atragerea profesioniștilor din securitate și utilizatorilor de pe anumite piețe. În America de Nord, Hikvision este considerată ca fiind un foarte bun furnizor de dispozitive pentru supravegherea video a companiilor și în cazul altor aplicații de dimensiuni mici și medii, conform securitysales.com.

Anul trecut, Hikvision s-a adresat anumitor piețe ca educația, retail și infrastructură critică. Personalului de securitate din domeniul educației i-a fost propus camere de supraveghere de zi și noapte cu rezoluții de până la 4K și NVR-uri și DVR-uri ce folosesc tehnologia de compresie H.264+.

Pentru specialiștii de securitate din retail au propus camere cu termoviziune, funcția de numărare a persoanelor și alte măsuri de analiză.  
 

Powered by Bullraider.com