KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Un nou senzor de detecție perimetrală care folosește tehnologia cu microunde

un-nou-senzor-de-detectie-perimetrala-care-foloseste-tehnologia-cu-microundeSouthwest Microwave a creat un nou senzor de detecție perimetrală care folosește tehnologia cu microunde.

Modelul INTREPID336-POE Digital Microwave Link este un senzor de detecție IP care este creat să funcționeze indiferent de condițiile de mediu și de cele climatice, scrie securityinfowatch.com.

Senzorul folosește un singur cablu PoE pentru transmiterea datelor și alimentarea cu energie. Fiecare model 336-POE operează ca un element de rețea criptat care se integrează armonios cu alte dispozitive IP/POE pentru securitatea perimetrului, camere și sisteme de control acces.

Procesul digital avansat de semnalizare face deosebirea dintre încercările de intruziune și schimbările mediului ambiant, prevenind alarmele false.

Poate fi configurat să funcționeze într-o rețea locală sau cu ajutorul unui instrument de alarmare ce funcționează folosind un browser web.

Modelul 336-33464 de la Southwest Microwave este un senzor volumetric autonom pentru locațiile care au nevoie de securitate maximă ca centralele nucleare, laboratoarele guvernamentale și bazele militare, scrie securitysales.com.

Modelul 336 este creat pentru protecție maximă împotriva sabotajelor, fiind o soluție de înaltă securitate, scrie southwestmicrowave.com.

Componente grele și învelișul, îngrădiri din oțel opționale pentru cabluri și conexiuni previn atacurile fizice asupra dispozitivului. Scutul EMI/RFI integrat protejează componentele electronice ale senzorului împotriva interferențelor radio sau electromagnetice. Configurarea și modul de alarmare al dispozitivului elimină riscul ca acesta să fie atacat de hackeri sau alte compromisuri digitale cu care se confruntă alte dispozitive.

Modelul 336 operează folosind frecvența K-band, obținând performanțe superioare față de senzorii ce folosesc frecvența X-band, deoarece K-band este de 2,5 ori mai mare  decât X-band.

 

 

 

Powered by Bullraider.com