KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Primul Scaner portabil ce folosește retrodifuzie cu raze X

primul-scaner-portabil-ce-foloseste-retrodifuzie-cu-raze-xHeuresis HBI-120 este primul scaner portabil ce folosește retrodifuzie cu raze X, putând fi folosit în misiuni de protecție a „țintelor vulnerabile”.

Heuresis Corp. este o companie privată din SUA care este specializată în instrumentare avansate cu raze X, conform securityinfowatch.com.

HBI-120 este primul scaner portabil din lume care folosește retrodifuzie cu raze X. Acesta a fost creat pentru misiuni importante ca protecția granițelor, identificarea drogurilor, pentru misiunile echipelor de dezamorsare bombe, securitatea persoanelor importante și misiuni de protecție a țintelor vulnerabile.

Cu o viteză de scanare de 15 cm (șase inci) pe secundă, HBI-120 oferă imagini obținute, prin scanarea cu raze X dintr-o parte, cu obiecte ascunse sub până la 2,5 milimetri de oțel. Panoul care acoperă motorul unui vehicul nu are mai mult de un milimetru grosime.

Retrodifuzia cu raze X este o tehnologie de imagistică cu raze X avansată. Dispozitivele tradiționale care folosesc thenologia razelor X măsoară intensitatea transmisă prin obiectul scanat. În schimb, retrodifuzia razelor X detectează radiațiile emise de obiectul țintă. Se poate folosi pentru a realiza examinări mai puțin distrugătoare/mai puțin invazive pentru sănătate și poate funcționa și dacă doar o parte a obiectului este disponibilă pentru scanare.

HBI‐120 folosește pentru obținerea imaginilor un generator de raze X de 5 Vați și 42 microamperi și o lentilă care este ca un creion care selectează cadrul de scanare cu raze X a obiectelor. Pe măsură ce HBI-120 este îndreptat către un obiect, o imagine de retrodifuzie cu raze X cu două dimensiuni apare în timp real pe ecranul cranul tactil LCD de înaltă rezoluție și este salvată în memoria dispozitivului, scrie azom.com.

HBI-120  folosește sistemul de operare Android și încorporează Wi-Fi, Bluetooth, GPS, ghiduri pentru scanarea laser și o lanternă pentru a ajuta la colectarea imaginilor scanate și împărtășirea rapidă a rezultatelor.

Creat pentru a rezista în cele mai grele condiții, dispozitivul are o baterie care poate funcționa de la -40 de grade celsius la 60 de grade celsius și dispozitivul este rezistent la coniții de praf și umezeală.

 

 

 

Powered by Bullraider.com