KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Louroe Electronics va ține o demonstrație a tehnologiei de detecție a focurilor de armă la ASIS 2017

louroe-electronics-va-tine-o-demonstratie-a-tehnologiei-de-detectie-a-focurilor-de-arma-la-asis-2017Louroe Electronics, lider mondial în monitorizare audio în industria de securitate, va face o demonstrație de deteceție a focurilor de armă pentru forțele de ordine și profesioniștii în securitate pe 27 septembrie la ASIS 2017.

Târgul de securitate ASIS 2017 se va desfășura în perioada 25-28 septembrie  și se așteaptă să atragă peste 22.000 de participanți, scrie securityinfowatch.com.

În timpul demonstrației, directori ai Louroe vor demonstra cum funcționează detectorul de focuri de armă al companiei când sunt trase focuri de armă. După aceea, participanților li se va oferi un interval de timp pentru a folosi direct detecția focurilor de armă. Louroe va face o demonstrație și pentru soluția de detecție a agresiunilor, care recunoaște ostilitățile verbale.

În aprilie 2017, Gunshot Detector a fost prezentat și la târgul de securitate ISC din Las Vegas. Gunshot Detector poate fi folosit împreună cu imagini video pentru a oferi informații precise în cazul situațiilor în care se trage cu o armă, conform news3lv.com.

Această tehnologie este folosită de poliția din SUA în Baltimore, Philadelphia și Los Angeles. Cameron Javdani al Louroe spune că majoritatea focurilor de armă nu sunt raportate și sitemul poate fi integrat cu camerele de securitate deja instalate pentru un răspuns mai rapid din partea poliției. El spune că în cazul unui incident în care sunt trase focuri de armă, prima dată oamenii fug să se ascundă înainte de a raporta incidentul la politie, dar cu ajutorul soluției dezvoltate de companie poliția ar putea fi informată în momentul în care se produce.

Louroe Electronics a primit în 2016, în Statele Unite ale Americii, premiul Noul Produs al anului în categoria produselor de securitate pentru LE-802 Intelligent Audio Analytics System, scrie americansecuritytoday.com.

Multe clădiri au încorporat supravegherea video, cu toate acestea, problema majoră este că doar imaginile video nu oferă o rată suficient de mare pentru detecția incidentelor.

Analiza audio, sau software-ul de detecție a sunetelor, analizează și identifică un sunet în timp real fără a fi nevoie de o evaluare din partea unui operator sau agent de securitate.

După ce este identificat un sunet, sistemul trimite imadiat o alertă personalului de securitate și polițiștilor, oferind din timp o avertizare.

Personalul de securitate poate folosi interfața de mapare a software-ului VMS pentru a posta alerte și activități în timp real. Alertele sunt transmise prin mesaje text și e-mail, care pot fi împărtășite cu poliția locală.

 

 

 

Powered by Bullraider.com