KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

3D Terminal, un scaner biometric unic de la Touchless Biometric Systems

3d-terminal-un-scaner-biometric-unic-de-la-touchless-biometric-systems3D Terminal este un dispozitiv unic destinat securitatii biometrice, care funcționează prin obținerea de imagini de mare rezoluție.

Un dispozitiv unic, 3D Terminal funcționează prin obținerea de imagini de înaltă rezoluție. Nivelul detaliilor este impresionat, făcându-l cel mai exact cititor de amprente din lume. Acuratețea asigură nivelul maxim de securitate și datorită nivelului de detalii obținute, chiar și condițiile ce reprezintă o mare provocare pentru citirea amprentelor - ca murdăria, praful, petrol, apă - nu reprezintă o provocare. Amprentele mai puțin adânci și chiar încrețiturile șterse intenționat sunt citite cu acuratețe. Un nivel de securitate fără pereche, scrie sourcesecurity.com.

Dispozitivul folosește tehnologii 3D fără atingere ca modalitate de identificare sau verificare a persoanelor. Poate fi folosit pentru control acces și timpi de prezență în interior sau la exterior. Este destinat pentru verificarea unui grup mic sau mare de persoane. Are un touchscreen personalizabil și permite integrarea de carduri RFID, cameră video și detecția falsurilor dacă este cazul.

3D Terminal este unul dintre produsele destinate securitatii biometrice. Cititorul de amprente tridimensional si fara contact ofera un nivel inalt de securitate, performanta in recunoastere si multifunctionalitate, conform avitech.ro.

În România, AVITECH este un integrator de sisteme de securitate care poate instala 3D Terminal.

Pentru implementarea unui astfel de solutii este necesar sa colaborati cu un furnizor competent si autorizat de solutii pentru securitate. AVITECH detine certificari pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate

Touchless Biometric Systems (TBS) este o companie infiintata in 2003, cu sediul in Elvetia, liderul de piata nationala de biometrie din Elvetia.

 

 

 

 

Powered by Bullraider.com