KMW Systems, Dahua, CCTV, supraveghere video

Bosch lansează un nou sistem de video management

bosch-lanseaza-un-nou-sistem-de-video-managementSoftware-ul de management video BVMS 7.5 de la Bosch permite deținătorilor de afaceri mici și mijlocii să vadă mai multe imagini video în direct de la camerele de supraveghere de înaltă rezoluție, direct pe ecranul computerului.

Bosch Security Systems și-a exitins gama de software de video management (VMS) odată cu lansarea Video Management System (BVMS) 7.5 Viewer pentru aplicații mici și medii, scrie securitysales.com.

BVMS 7.5 este oferit gratuit și permite companiilor mici să vadă mai multe imagini video în direct de pe camerele de supraveghere la înaltă rezoluție pe ecranul computerului. Permite și redarea imagnilor video înregistrate și realizarea de investigații folosind înregistrările.

Utilizatorul trebuie doar să înregistreze dispozitivele în sistem și să le organizeze cum dorește. Compania spune că până și o bază de date mare poate fi folosită pentru căutări de către funcțiile de căutare a dovezilor și a mișcării, în doar câteva secunde.

Regulile de căutare sunt ușor de definit cu ajutorul unei interfețe grafice și poate fi schimbată chiar și după producerea unui eveniment. De exemplu, după producerea unui furt, administratorul de securitate al magazinului poate defini cu ușurință un perimetru pentru raftul de unde s-a furat un obiect. Baza de date video poate apoi să fie scanată rapid pentru a identifica furtul din acel perimetru. Rezultatul este afișat în câteva secunde, fără a mai fi nevoie de o vizionare a întregii înregistrări, au explicat cei de la Bosch.

BVMS 7.5 Viewer este o soluție scalabilă pentru sistemele de operare Windows și suportă toate produsele Bosch. Versiunea gratuită poate susține până la 16 camere de supraveghere și cinci dispozitive de înregistrare, în maxim 16 locații diferite. Dacă este nevoie acesta poate fi actualizat la un sistem pe bază de abonament care va cuprinde funcții suplimentare și va susține mai multe locații și dispozitive în același fel.

BVMS 7.5 are și o deschidere în creștere pentru a permite o integrare ușoară cu dispozitive și software terțe. În urma colaborării cu Sony, BVMS 7.5 este compatibil cu noua generație de camere Sony și dispozitivele de stocare de la alte companii pot fi integrate mai ușor. În plus, serverul Open Platform Communications a fost extins, permițând mai ușor controlul BVMS de către sistemele de Physical Security Information Management (PSIM), scrie sourcesecurity.com.

Transferul de date între componentele sistemului și operator poate fi realizat printr-un singur canal sigur și deschis, făcând mai ușoară configurarea sistemului pentru un acces la distanță mai sigur, folosind conexiuni standard de internet.

 

 

 

Powered by Bullraider.com