Intersec 2017 în Arabia Saudită: Securitate, siguranță și protecție antiincendiu

intersec-2017-in-arabia-saudita-securitate-siguranta-si-protectie-antiincendiuÎn mai 2017, va avea loc o ediție inagurală a Intersec, târgul de securitate, siguranță și protecție antiincendiu în Arabia Saudită.

Ediția inagurală a Intersec din Arabia Saudită va avea mai mult de 130 de expozanți din 25 de țări și va avea loc în Centrul de Evenimente și Forumuri din orașul Jeddah în perioada 2-4 mai 2017, scrie securitymiddleeast.com.

Conform analiștilor de la Frost & Sullivan, Arabia Saudită a cheltuit pe securitatea privată, securitatea internă și protecție antiincendiu 5,4 miliarde de dolari în 2016, totalizând 42% din cheltuielile pieței din Orientul Mijlociu din anul respectiv.

Cele mai cunoscute, cele mai mari nume din industrie s-au înscris imediat ce organizatorii au anunțat evenimentul anul trecut. Acesta este sprijinit de autoritățile guvernamentale: Ministerul sănătății și cel al siguranței și securității din Arabia Saudită, scrie intersecexpo.com.

Printre firmele prezente la lansarea Intersec din Arabia Saudită se numără Hikvision, Dahua, Axis Communications, Nedap, Milestone, Bristol, CP Plus, dormakaba, Draeger, Genetec, Hanwha Techwin, Harco Group, HID, NAFFCO, Pelco by Schneider Electric, Promise Technology, Smiths Detection și Nitin Fire Protection Industries.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru