Quantum va expune soluții de administrare a datelor la ISC West 2017

quantum-va-expune-solutii-de-administrare-a-datelor-la-isc-west-2017Quantum Corp. a anunțat că va evidenția la ISC West 2017 din Las Vegas soluțiile de administrare a datelor și cele mai noi parteneriate.

Software-ul premiat StorNext® al Quantum susține soluții de stocare pe mai multe nivele. Acestea oferă o combinație unică de înaltă performanță, capacitate la cost redus și acesibilitatea informațiilor pentru supravegherea video, scrie securityinfowatch.com.

Trei furnizori de top de analiză video -  BriefCam, Ipsotek și Intelligent Security Systems (ISS) -  au devenit recent parteneri ai  Quantum. Compania va prezenta cum se integrează aceste soluții inteligente de analiză video cu soluțiile susținute de StorNext. În plus, Quantum va concura pentru premii la categoria de stocare a datelor pentru supravegherea video.

Față de anul trecut, Quantum a fost recunoscut de parteneri pentru demonstrarea inovației tehnologiei. Compania a fost premiată de Axis Communications și Milestone Systems.

La standul Quantum vor avea loc activități cu lideri din industria VMS, a tehnologiei camerelor și senzorilor, analizei video și integrării de sisteme, arătând cum se integrează aceste sisteme se securitate și supraveghere cu stocarea pe mai multe nivele a Quantum.

Quantum și OnSSI construiesc împreună soluții de supraveghere video și securitate fizică care oferă performanțe de redare și acces în timp real la date, indiferent dacă sunt păstrate pe casetă, hard disk sau în cloud, conform securityinfowatch.com.

Platforma de stocare pe mai multe nivele a Quantum oferă o capacitate totală de folosire mai mare pentru un buget mai mic.

OnSSI va prezenta la ISC West plaforma de video management (VMS) Ocularis 5.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru