Conferința și Expoziția Internațională de Securitate ISC West

conferinta-si-expozitia-internationala-de-securitate-isc-westConferința și Expoziția Internațională de Securitate ISC West 2017, cel mai mare eveniment din Statele Unite ale Americii din industria de securitate fizică, va avea loc în perioada 4 - 7 aprilie în Las Vegas.

Conferința și Expoziția Internațională de Securitate (International Security Conference) - cunoscută și ca ISC West - este cel mai mare eveniment din Statele Unite ale Americii din industria de securitate fizică, acoperind control acces, monitorizare și alarme, biometrie, securitate IP, supraveghere video/CCTV, produse de securitate conectate la rețea și altele. La ISC West vizitatorul poate descoperi cele ma noi produse  și tehnologii de securitate, poate comunica cu profesioniștii și colegii din securitate și să obțină pregătire și informații valoroase pentru industria de securitate pentru a rămâne la curent cu noile tendințe prin intermediul SIA Education@ISC, se precizează pe site-ul conferinței iscwest.com.

SIA Education@ISC se va desfășura în zilele de 4, 5 și 6 aprilie, iar expoziția va fi deschisă în zilele de 5, 6 și 7 aprilie.

Sponsorii ISC West sunt Security Industry Association, Axis Communications, Star Link, ASSA ABLOY, Dahua și United Technologies.

Anul acesta, ISC West lansează prima expoziție din cadrul evenimentului care se va axa pe drone și roboți de teren pentru aplicații în securitate. Această expoziție este sponsorizată de către Security Industry Association și a fost numită Unmanned Security Expo. Industria de securitate fizică cu siguranță are nevoie de această expoziție. Aproape 75% dintre vizitatorii și-au exprimat un mare interes pentru drone și roboți.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru