ARTS şi Media Makers organizează Conferinţa cu titlul “Evaluarea riscului – Cele mai bune practici”

arts-si-media-makers-organizeaza-conferinta-cu-titlul-evaluarea-riscului-cele-mai-bune-practiciARTS şi Media Makers organizează cea-a de-a treia ediție a a Conferinţei privind riscul de securitate la incendiu şi la efracţie, cu titlul: “Evaluarea riscului – Cele mai bune practici”.

De-a lungul întregii sale istorii, omul a simţit permanent nevoia de stabilitate şi s-a preocupat să-şi asigure agoniseala, proprietatea, hrana şi propria viaţă. „Nu se poate trăi fără a avea sentimentul siguranţei acţiunii şi al stabilităţii”, se afirmă, parcă la unison, din mediul sociologic.

Prin urmare, faţă de această realitate, singurul concept care poate răspunde acestor deziderate (siguranţă şi stabilitate) este conceptul de securitate. Cum se realizează, însă, securitatea, reprezintă o chestiune ce ţine de strategie, priorităţi, context geopolitic şi nu în ultimul rând, de managementul situaţiilor de risc.

A.R.T.S. şi Media Makers organizează joi 29 martie 2018, la hotel Hilton Athénée Palace, sala Regina Maria, cea de a treia ediţie a Conferinţei privind riscul de securitate la incendiu şi la efracţie, cu titlul:

“Evaluarea riscului – Cele mai bune practici”.

Evenimentul este structurat în două paneluri, pe parcursul cărora vor fi aduse în prim plan riscul de securitate în contextul general de risc și riscul de incendiu în contextul general al riscului la dezastru.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru