CES 2018: Bitdefender prezintă evoluția securității informatice pentru case inteligente

ces-2018-bitdefender-prezinta-evolutia-securitatii-informatice-pentru-case-inteligenteConsumer Electronics Show 2018 are loc în Las Vegas, SUA, în perioada 9-12 ianuarie. Este scena pe care cele mai noi inovații sunt introduse pe piață.

Consumer Electronics Show este un târg anual de produse electronice ce găzduiește cei mai mulți producători de tehnologie, branduri și media, conform ces.tech.

Ned Curic, directorul diviziei de funcţii pentru automobile al căror protagonist este Alexa, a prezentat, cu o zi înainte de deschiderea oficială a CES, un parteneriat cu compania franceză Faurecia, specializată în producţia de echipamente pentru automobile. Ocupanţii locurilor din automobile vor putea să dialogheze cu maşinile lor inteligente şi conectate, prin intermediul asistentul vocal Alexa, pentru a ajuta temperatura şi a alege muzica pe care doresc să o asculte, relatează Agerpres.

Companiile care au anunţat că vor integra un asistent virtual în dispozitivele sau sistemele lor informatice sunt numeroase: Panasonic, LG, Pioneer, etc.

Potrivit Consumer Technology Association (CTA), asociaţia profesională care organizează CES, comanda vocală, stimulată de progresele obţinute în domeniul inteligenţei artificiale, reprezintă principala tendinţă de pe piaţa produselor electronice şi îşi va continua ascensiunea în 2018, în special prin intermediul sistemelor audio conectate, activate cu ajutorul vocii. Specialiştii prognozează că peste 43 de milioane de unităţi de acest tip vor fi vândute în 2018 în Statele Unite, marcând o creştere cu 60% faţă de anul precedent.

În acest an, Bitdefender prezintă la Consumer Electronics Show în Las Vegas evoluția securității informatice pentru case inteligente, conform unui comunicat al companiei de securitate informatică.

Bitdefender, cel mai mare producător autohton de software, prezintă la târgul de tehnologie Consumer Electronics Show din Las Vegas noile funcționalități ale celei de-a doua generații a Bitdefender BOX, dispozitivul de securitate produs la Satu Mare care protejează toate gadgeturile inteligente conectate la internet.

A doua generație Bitdefender BOX este capabilă să se interconecteze cu asistenții din locuințe inteligente, precum Google Home și Amazon Echo, și le va permite utilizatorilor, printre altele, să folosească inclusiv comenzi vocale ca să scaneze de amenințări informatice anumite dispozitive sau să întrerupă conexiunea la internet când aceasta nu este necesară. BOX va încorpora și soluțiile de asistență parentală, care le permit părinților să asigure siguranța online a copiilor.

Bitdefender a creat piața soluțiilor de securitate pentru locuințe conectate și, odată cu lansarea noii versiuni a BOX, compania reușește să consolideze distanța față de concurența apărută în ultimele luni. CES 2018 este scena principală pentru noi în acest an, locul ideal unde să arătăm noua abordare a securității informatice pentru dispozitive inteligente”, spune Florin Talpeș, CEO și cofondator al Bitdefender, care va prezenta în cadrul evenimentului cele mai recente inovații în materie de smart homes.

Bitdefender BOX oferă un sistem avansat de protecție a datelor, bazat pe analiza în timp real a traficului de internet, și pe mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează încercările atacatorilor de a invada viața personală.

Noul Bitdefender BOX a fost prezentat în premieră anul trecut la CES în Las Vegas. La începutul lunii noiembrie 2017, noul Bitdefender BOX a primit premiul Honori CES Innovation Award în categoria cybersecurity. Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce anticipa tendințele unei piețe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de amenințări cibernetice.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru