Conferința și Expoziția Internațională de Securitate ISC East

conferinta-si-expozitia-internationala-de-securitate-isc-eastConferința și Expoziția Internațională de Securitate ISC East, care are loc în nord-estul SUA, se va desfășura în perioada 15-16 noiembrie la New York.

Conferința și Expoziția Internațională de Securitate ISC East este cel mai mare eveniment de securitate din nordestul Statelor Unite pentru securitate fizică, IT și IoT ce include expozanți din domanii ca supravegherea video, control acces, securitate publică, biometrie, distribuitori, case inteligente, IoT, securitate cu ajutorul dronelor sau roboților și altele, se precizează pe site-ul expoziției www.isceast.com.

Expozanții vor putea să își prezinte produsele de securitate fizică unui public de peste 4.500 de persoane din întreaga regiune de nordest a SUA.

Și profesioniștii în securitate pot cunoaște noi colegi care lucrează în domeniu și pot explora cele mai noi produse și soluții de înaltă calitate.

Expoziția oferă și o aplicație care ajută vizitatorii să caute expozanți și recomandările lor, să descopere sesiuni educative și noi produse și multe altele.

Printre expozanți se numără Axis Communications, Milestone Systems, Optex Inc. și mulți alții.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru