Axis Communications va organiza din nou evenimentul Axis Partner Showcase

axis-communications-va-organiza-din-nou-evenimentul-axis-partner-showcaseEvenimentul Axis Partner Showcase, organizat de Axis Communications, va avea din nou loc pe 11 octombrie 2017 în Manchester.

Axis Communications, furnizor de soluții video de rețea, a anunțat revenirea inițiativei reprezentative pentru impulsionarea inovației prin parteneriat - evenimentul Axis Partner Showcase. Ziua de deschidere are loc pe 11 octombrie 2017 în Machester. Evenimentul va expune sisteme de securitate de top de la 35 de furnizori care completează soluțiile inteligente ale Axis, care permit creearea unei lumi mai inteligente și sigure, scrie sourcesecurity.com.

Evenimentul reprezintă o combinație cu cele mai bune produse din diferite secțiuni care pot demonstra beneficiile întregului spectru din jurul tehnologiei de securitate.

Soluțiile inovative care vor fi expuse promit să fie diverse și să treacă dincolo de securitate - variiând de la ultimele actualizări în analiza retail, analiza comportamentului și sustenabilitate, la trenduri ca servicii găzduite și securitate cibernetică.

Evenimentul Axis Partner Showcase la care vor participa organizații cu expertiză în domenii ca sisteme de video management și control acces, încluzând Morphean, Milestone Systems, Genetec, Assa Abloy și alții, oferă forumul ideal pentru integratorii de securitate și instalatori să experimenteze aceste inovații în persoană.

„Deoarece conectivitatea și integrarea produselor continuă, securitatea are nevoie de schimbare de business - deschiderea de noi posibilități,” a declarat Daren Lang, manager regional de dezvoltare a business-ului pentru Europa de Nord al Axis Communications. „Strategiile și soluțiile noastre trebuie din acest motiv să se schimbe pentru a întâlni noile oportunități create,” citează ifsecglobal.com.

„Suntem încântați să anunțăm reîntoarcerea Axis Partner Showcase. Acest eveniment este creat pentru a demonstra cum partenerii noștrii, împreună cu Axis, pot oferi soluții care rezistă în timp - indiferent dacă ne uităm la trecerea de la analiza înregistrărilor la ce în timp real, cum să rezolvăm problemele din jurul securității cibernetice sau ținerea pasului cu noile reguli ca GDPR,” a mai spus Daren Lang.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru