IMWorld inaugureaza o noua scenă destinată securității

imworld-inaugureaza-o-noua-scena-destinata-securitatiiAjunsa la a VI-a editie, IMWorld va avea loc in zilele de 4 si 5 octombrie, la Romexpo fiind cea mai amplă expo-conferință cu solutii digitale si IT pentru business din Sud-Estul Europei.

Atacurile cibernetice din ultima vreme au arătat riscurile la care sunt expuse companiile și instituțiile publice. Pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri și a specialiștilor IT, expo-conferința Internet & Mobile World va introduce la ediția a VI-a scena de Securitate cibernetică, denumită Security Stage”, a anunțat Alexandru Măxineanu, project manager IMWorld, scrie connect.ro.

Pentru zecile de mii de antreprenori și angajați ai companiilor din România care au participat în ultimii cinci ani la IMWorld, prima săptămână din octombrie înseamnă întâlnirea cu noile tendințe de business din lumea digitală.

Alaturi de cele 5 scene reprezentative - Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation - IMWorld 2017 inaugureaza o noua scena: Security Stage, care va acoperi prin experienta speaker-ilor internationali si locali de renume in domeniu, nu mai putin de 10 teme importante din domeniul securitatii datelor, printre care se numara softuri de Securitate, tendintele atacurilor cibernetite, IoT Security Products, Cybercrime si alte subiecte actuale, scrie ziare.com.

Fiecărei scene ii corespunde o zona expozitionala cu produse si solutii IT si digitale adecvate oricarui tip de business.

Structura celei de a VI-a editii a ExpoConferintei digitale IMWorld cuprinde:

  • 6 scene cu mai mult de 120 de sesiuni sustinute de peste 140 de speakeri locali si internationali
  • 4 zone expozitionale cu 130 de companii care vor prezenta 2300 de solutii digitale
  • Peste 8500 de vizitatori de business, dintre care 3000 de nivel CxO
  • 25 de industrii reprezentate.
Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru