CERT-RO și AGERPRES organizează un curs de securitate cibernetică destinat jurnaliștilor

cert-ro-si-agerpres-organizeaza-un-curs-de-securitate-cibernetica-destinat-jurnalistilorCERT-RO organizează în perioada 22 - 24 August 2017 un curs de securitate cibernetică destinat jurnaliștilor.  

La acest eveniment participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu cazuri specifice și noțiuni legislative existente în România și la nivel internațional în  domeniul securității cibernetice. Cursul va conține elemente de securitate cibernetică din perspectiva atacatorului și a utilizatorilor, dar și măsuri de protecție și anonimizare. Obiectivul principal al cursului este creșterea gradului de conștientizare în rândul jurnaliștilor asupra atacurilor aferente spațiului cibernetic, precum și posibile direcții de protecție, facilitând informarea corectă a publicului, se precizează pe site-ul CERT-RO.

Înscrierile se pot face până la data de 4 august 2017, prin email, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Datorită numărului limitat de locuri, selecția participanților se va face în ordinea înscrierii.

Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO - a organizat și anul trecut acest curs de securitate cibernetică destinat jurnaliștilor, ajungând la al doilea an consecutiv.

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru