ASIS International organizează cea de-a 63-a expoziție anuală

asis-international-organizeaza-cea-de-a-63-lea-expozitie-anualaExpoziția și seminarul ASIS International, aflate la cea de-a 63-a ediție anuală, vor avea loc în perioada 25-28 septembrie în Dallas, statul Texas, Statele Unite ale Americii.

ASIS International dorește să își extindă numărul de vizitatori din toată lumea din acest an. O inițiativă este  International Buyer Program (IBP), un efort al guvernului și industriei care aduce mii de cumpărători internaționali în SUA pentru întâlniri de afaceri cu firmele expozante de la diverse expoziții majore din SUA, incluzând ASIS International, scrie sourcesecurity.com.

ASIS International este cea mai mare organizație globală pentru profesioniștii din securitate  cu 35.000 de membrii în lumea întreagă.

Godfried Hendriks, secretar al ASIS, va fi printre membrii care îi vor primi pe vizitatori. Hendriks spune că merge și la IFSEC și alte expoziții naționale din alte țări. De asemenea, există și o conferință ASIS Europeană care a avut loc mai devreme în 2017 în Milano, Italia și care anul viitor va avea loc la Haga în Olanda. Hendriks a participat la adunările anuale din SUA în fiecare an din 2006.

Anul acesta organizatorii au adus o serie de schimbări evenimentului, o parte din ele fiind recomandate de vizitatori. Astfel programul expoziției a trecut de la luni-miercuri la marți-joi. A fost adăugat și un nou eveniment numit Opening Night Celebration care constă într-o petrecere de bun venit în stil texan ce are loc după prima zi de expoziție, scrie asisonline.org.

În plus, localizarea standurilor a fost schimbată astfel încât  produsele și serviciile cele mai inovative să se afle în apropierea forumurilor educaționale de ultimă oră.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru