Conferinţa Naţională a ARTS: PERSPECTIVE ÎN SECURITATEA PRIVATĂ

conferinta-nationala-a-arts-perspective-in-securitatea-privataAsociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) organizeza conferinta nationala „Perspective în securitatea privată - Valoarea socială a serviciilor de securitate”, joi, 8 iunie, la Hotel Crowne Plaza. 

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE (A.R.T.S.), organizează cea de a IX-a ediţie a Conferinţei Naţionale a asociaţiei, a cărei tematică abordează: PERSPECTIVE ÎN SECURITATEA PRIVATĂ - VALOAREA SOCIALĂ A SERVICIILOR DE SECURITATE.  Conferința va avea loc joi, 8 iunie, la Hotel Crowne Plaza, Sala Diplomaţilor. 

„În cadrul conferinţei ne dorim să aducem în atenția dumneavoastră piața regională de securitate dar și soluții românești de securitate premiate peste hotare. Evenimentul este organizat sub formă de paneluri, fiecare panel abordând câte un aspect derivat din tematica generală. Suntem încrezători că se va realiza o coeziune eficientă în cadrul fiecărui panel şi un schimb de idei interactiv între invitaţi şi participanţii la conferinţă,” precizează ARTS,

Panelurile conferinței sunt:

1.Securitatea sistemelor cyber-fizice, provocarea anilor viitori pentru domeniul securităţii private

2.Sistemele antiincendiu moderne – rol în securitatea socială

Printre interlocutorii invitaţi în paneluri se numără reprezentanţi ai autorităţilor, reprezentanţi ai asociațiilor profesionale partenere și reprezentanţi din mediul privat, membri A.R.T.S..

Agenda conferinței poate fi descărcată la arts.org.ro.

 

 

 

Powered by Bullraider.com

Honeywell Life Safety

Cabinet Psihologie Simona Ciinaru