Aplicatii

 

 

 

 

Securityportal.ro urmareste in permanenta sa dezvolte si sa puna la dispozitia dumneavoastra instrumente IT menite sa va usureze munca si sa va aduca un plus de valoare in activitate in special pe zona de evidenta, gestiune si optimizare a proceselor interne. In acest sens, am dezvoltat/implementat o serie de aplicatii pe care vi le punem la dispozitie si anume:

  • SPAccess – registru electronic de evidenta a vizitatorilor avizat de IGPR si care va ofera o multitudine de avantaje comparativ cu varianta clasica, in format hard-copy
  • SPLearning – program de educare care beneficiaza de o platforma dedicata de e-learning
  • Profiling – instrument de evaluare a personalului de securitate care constituie o baza solida pentru o repartitie optima a personalului pe obiective, respectiv pentru sesizarea timpurie a cazurilor potential periculoase

Aceste servicii sunt incluse in anumite cantitati in abonamentele noastre si urmeaza a fi suplimentate ori de cate ori dezvoltam o aplicatie noua.  

Datorita calitatii de unitate  protejata a Security Portal SRL, costurile serviciilor noastre sunt deductibile din taxele platite catre bugetul de stat conform prevederilor legii 448/2006, art. 78, alin. (3).

 

 

 

Abonamente Promovare Cursuri Consultanta Aplicatii Servicii IT

 

 
Powered by Bullraider.com

Profiling

Baterii de teste
psihologice pentru
evaluarea angajatilor

SPAccess

Registru electronic
de evidenţă vizitatori

SPLearning