KMW Systems

De 12 ani, KMW Systems este o prezenta profesionista pe piata sistemelor de securitate din Romania, fiind importator oficial al echipamentelor Dahua Technology - lider mondial pe piata sistemelor de supraveghere video. KMW Systems s-a remarcat de-a lungul timpului prin solutiile particularizate, mereu in concordanta cu necesitatile fiecarui proiect in parte.

Oferind un portofoliu variat de echipamente si o serie de beneficii competitive, KMW Systems si-a consolidat prezenta in piata si a cunoscut in ultimii ani o crestere sustinuta a numarului de parteneri la nivel national.

In portofoliul companiei se regasesc echipamente pentru supraveghere video, videointerfonie, control acces, efractie si incendiu, astfel ca solutiile propuse raspund cu succes la o varietate considerabila de proiecte.

Satisfactia clientilor a stat la baza evolutiei KMW Systems. Astfel, suportul tehnic gratuit, service-ul local, transportul gratuit atat pentru comenzi cat si pentru service, prețurile competitive și corecte sunt o parte dintre garantiile companiei pentru un parteneriat construit pe nevoile clientilor.

 

KMW Systems SRL

Tel: 0232.247.288/0756.054.300

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web: https://kmw.ro/

Facebook: www.facebook.com/kmw.ro

Powered by Bullraider.com