UTC Fire and Security

Security Portal doreste sa faca cunoscuta colaborarea cu United Technology Corporation Fire & Security, numarul doi mondial pe piata producatorilor de echipamente electronice de securitate.

UTC deruleaza afaceri pe mai multe segmente, componenta de safety & security avand o cifra de afaceri globala de peste 8 miliarde dolari/an.

 

Solutiile de control acces, supraveghere video, detectie efractie, transmisie date, monitorizare, managementul cheilor si dispozitive de inchidere din portofoliul de produse de securitate al UTC numara branduri de renume cum ar fi: Lenel, Interlogix, Guardall, Onity, Supra sau Sisys.

In ceea ce priveste siguranta la foc, UTC ofera solutii de detectie, alarmare si stingere a focului, solutii pentru segmentul rezidential, comercial si industrial sub branduri ca AFE, Angus, Autronica, Badger, Chemetron sau Chubb.

Votul de incredere primit din partea unui lider mondial al industriei de securitate ne confirma inca o data drumul bun pe care il urmam si ne motiveaza suplimentar pentru a continua furnizarea catre piata din Romania de stiri si instrumente dedicate domeniului securitatii.

Powered by Bullraider.com