Nei Guard

IDENTITATE

NEI Guard, alaturi de NEI Mediaca Asist, NEI Fire Protection, NEI & RC Consulting, Compania de detectivi NEI, NEI Management Consulting, NEI Electric Distributie, Nei Technics & Strategies si Alfatrust S.A. formeaza NEI HOLDING, avand ca idee centrala pasiunea pentru diversitate si implicit dezvoltare multilaterala, bazandu-se strict pe un capital 100% romanesc.

Inca de la infiintare, NEI Guard s-a angajat sa exceleze in afacerile de securitate, protectie, paza, transport valori, consultanta, instalari de sisteme tehnice, monitorizari si interventii.

Astfel, compania a devenit unul dintre principalii asiguratori de securitate si protectie din Romania, cu extindere pe tot teritoriul tarii: Bucuresti, Constanta, Mangania, Brasov, Predeal, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures, Baia Mare, Resita, Satu Mare si Galati.

MISIUNE

Nevoile de securitate ale clienţilor noştri reprezintă prioritatea noastră. Obiectivul nostru este să ne asigurăm clienţii cu cel mai înalt nivel de protecţie personală, fără mari restricţii asupra stilului lor de viaţă. Programele noastre speciale vă asigură confortul necesar şi liniştea sufletească. Este obiectivul nostru să livrăm cel mai înalt nivel de profesionalism în servicii de securitate.

SERVICII

VIZIUNE

Compania NEI isi atinge obiectivele datorita angajatilor sai, condusi de forta si dorinta de success, sunt pasionati de acest domeniu si sunt orientati catre rezultate si satisfactia clientilor. De asemenea, succesul si impunea intr-un domeniu solicitant si select, se datoreaza investirii in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cererile pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala.

VALORI

Calitatea serviciilor si produselor – NEI Guard este o solutie de securitate completa, avand cei mai bine pregatiti agenti de paza si interventie si cele mai performante echipamente de securitate.

Profesionalism – Alaturi de cunostiinte, experienta si pregatirea pentru acest domediu, cuvantul “profesionalism” este cel care descrie cel mai bine modul in care angajatii companiei noastre isi desfasoara activitatea.

Adaptabilitate – Actiunile NEI GUARD sunt flexibile, moderne si dinamice, astfel solutiile companiei vor corespune in permanenta cerintelor clientilor, indiferent de evolutia mediului social, economic si politic.

Powered by Bullraider.com