Siel Invest

SIEL INVEST este  companie cu raspundere limitata si  cu capital privat, si a fost fondata in anul 1993. In toata aceasta perioada de activitate SIEL INVEST si-a castigat o buna reputatie intre firmele distribuitoare de echipamente destinate sistemelor de siguranta si securitate printr-o constanta orientare pentru calitate dar si pentru formarea pietei locale.

In prezent SIEL INVEST este printre liderii de piata din Romania  si are o cota de de 8-10% pe piata de distributie a produselor necesare sistemelor de securitate si siguranta electronica. 
SIEL INVEST a crescut constant si si-a diversificat gama de produse si servicii  incercind sa se adapteze  noilor provocari dar si  conditiilor specifice de piata.
Cu ocazia celebrarii a 15 ani de activitate actionarii SIEL INVEST au hotarit sa faca o investitie importanta, care sa realizeze o noua dimensiune  a serviciilor de distributie pe piata sistemelor de securitate si care sa implineasca un vis al fondatorilor companiei, adica un centru  de tip "one stop security shopping" pentru toti instalatorii de sisteme electronice de securitate din Romania.
Aceasta investitie a fost inaugutata in 05 Decembrie 2007 fiind cu siguranta unul dintre cele mai mari centre de distributie pentru echipamente necesare sistemelor de securitate electronica din Europa Centrala si de Est!
Echipa SIEL INVEST este pregatita sa ofere toata gama de servicii specifice activitatii de distributie: un inventar de peste 1.000.000 euro,  procesarea rapida a comenzilor, livrarea produselor din stoc in 24 maxim 48 ore, asigurarea suportului tehnic la vinzare, asigurarea suportului tehnic post vinzare, asigurarea garantiilor tehnice pentru produse, asigurarea certificatelor pentru produse.
SIEL INVEST garanteaza cele mai competitive preturi pentru produsele unor cunoscuti producatori din industria de securitate - link catre producatori.
Speram ca acest efort investitional  sa fie bine primit de piata locala  si sa ofere conditii de crestere profitabila si in conditii de calitate pentru toti clientii nostri INSTALATORI sau  INTEGRATORI de sisteme de securitate electronica.

Powered by Bullraider.com