Bronec International Company

BRONEC INTERNATIONAL COMPANY este una din cele mai importante companii de securitate din România, impunându-se încă din 1994 în Bucureşti şi câteva oraşe din ţară printr-o gamă largă de servicii specifice. Siguranţa şi credibilitatea societăţii BRONEC INTERNATIONAL COMPANYpe piaţa românească de securitate se bazează pe servicii de înaltă calitate, obţinute ca urmare a criteriilor exigente de selecţie, pregătire şi testare a personalului.

Structura portofoliului de servicii BRONEC INTERNATIONAL COMPANY cunoaşte o paletă largă atât pentru persoane fizice cât şi pentru persoane juridice şi cuprinde, în principal, servicii de pază şi protecţie cu agenţi, soluţii tehnice inteligente de securitate, servicii de monitorizare şi intervenţie rapidă la alarme, servicii de consiliere pentru asigurarea bunurilor şi valorilor şi cursuri de calificare în profesia AGENT PAZĂ ŞI ORDINE sau GARDĂ DE CORP.

BRONEC INTERNATIONAL COMPANY foloseşte tehnologie de ultimă oră şi angajaţi special selectaţi, pregătiţi şi antrenaţi cu scopul de a asigura securitatea căminului, bunurilor, valorilor, investiţiei şi companiei dumneavoastră.

Activitatea firmei s-a încadrat în cerinţele specificate de standardele europene în vigoare privind criteriile de performanţă ale echipamentelor şi a permis realizarea unui dispecerat central pentru monitorizarea sistemelor de securitate din terioriul României în reţea telefonică şi GSM-fonie, având ca parteneri operatorii de telefonie mobilă ORANGE, CONNEX, COSMOROM.

Powered by Bullraider.com