ELTEK Distribution

eltek securityportalELTEK Distribution este una dintre cele mai importante companii de distribuție din România, oferind o gamă largă de echipamente profesionale, de la cei mai importanți producători din lume. Fondată în 2007, compania s-a remarcat prin profesionalismul, atenţia și suportul acordate colaboratorilor săi.

 

 

 

Domenii de activitate

ELTEK Distribution a dezvoltat parteneriate durabile cu peste 50 de furnizori de renume mondial pentru a oferi clienţilor săi echipamente de top din domeniile: Securitate, Audio, Vizual.

 

Atuuri

Pentru a putea oferi partenerilor noştri o gamă cât mai variată de echipamente, dar şi încrederea necesară unei colaborări reciproc avantajoase, ELTEK mizează pe următoarele atuuri:

Centru modern de depozitare situat în București Centru specializat de instruire - ETC (ELTEK Training Center) pentru parteneri Service autorizat de un număr mare de producători - ESC (ELTEK Service Center)

 

Rețea distribuție

ELTEK Distribution își orientează activitatea către mai mult de 3.500 de companii, de la cele mari cu care dezvoltă proiecte complexe, până la companii mici și mijlocii care cunosc foarte bine piețele de nișă. Dintre acestea, aproximativ 47% sunt companii din domeniul securității și siguranței, urmate de companii de IT&C, integratori de sisteme și companii din domeniul audio-video.

 

Acoperire

ELTEK Distribution are sediul central în Voluntari - Ilfov, un birou reprezentativ în Cluj-Napoca şi parteneri autorizaţi în toată ţara, Republica Moldova și Bulgaria.

 

 

Powered by Bullraider.com